https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Mali sončki iz soboškega vrtca prejeli nagrade za likovna dela

Murska Sobota, 13.03.2014 ob 13:30  

V sejni sobi doma Partizan v Murski Soboti je potekal zaključek likovnega natečaja Mali sončki se igrajo z žogo, v katerem so sodelovali otroci iz soboškega vrtca v okviru športnega programa Mali sonček.


Otroci so sodelovali v okviru vseslovenske akcije Zavoda za šport RS Planica, vključenih pa je bilo 903 otrok iz 46 vrtcev (oz. 58 različnih enot) po Sloveniji. Otroke je pri ustvarjanju spodbujalo in usmerjalo 167 vzgojiteljic mentoric. Vsa likovna dela so zelo prisrčna in izražajo otroško energijo ter ustvarjalnost, ki je povezana z žogami.

 

Vsa prispela likovna dela so sodelovala v žrebanju za praktične nagrade, ki sta jih podelila Goran Gutalj, strokovni sodelavec za šport Zavoda za kulturo, turizem in šport Murska Sobota in Ludvik Zelko, koordinator programov Mali sonček, Zlati sonček in Krpan Področnega centra Pomurje.

 

Nahrbtnike Mali sonček so prejeli: Katarina Kuzmič, Zarja Garcia, Nuša Zauneker, Evelin Nika Gomboc, Tia Huber, Maj Solar, Nino Nagy, Nika Golob, Lana Svetanič, Živa Goblaj, Zoja Ferčak, Lili Gerič, Alex Fartek, Liam Žigo, Matej Lenarčič in Hia Aleksandra Gyorek.

Majice Mali sonček pa so prejele njihove mentorice: Renata Hozjan, Majda Kropec, Tatjana Šiško, Frida Cor.

 

Rezultati vseslovenskega natečaja Mali sončki se igrajo z žogo so objavljeni tudi na spletni strani www.sportmladih.net.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.