https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Boštjan Zver tudi uradno v.d. direktorja javnega podjetja Vodovod sistema B

13.03.2014 ob 13:00  

Svet ustanoviteljic Javnega podjetja Vodovod sistema B je sklenil Družbeno pogodbo za ustanovitev Javnega podjetja VODOVOD SISTEMA B d.o.o. in za vršilca dolžnosti (v.d.) direktorja imenoval Boštjana Zvera, dosedanjega strokovnega vodjo projekta izgradnje sistema vodooskrbe Pomurja Sistema B.

V petek, 07. 03. 2014 je Svet ustanoviteljic obravnaval in potrdil predlog pogodbe o zaposlitvi z v.d. direktorjem javnega podjetja, isti dan pa je v skladu z 29. členom Odloka o ustanovitvi javnega podjetja Vodovod sistema B d.o.o. (Ur. l. RS 83/2012) predsednik skupščine Bojan Petrijan z Boštjanom Zverom sklenil pogodbo o zaposlitvi. Danes mu jo je v prisotnosti predsednika Sveta ustanoviteljic, župana Mestne občine Murske Sobote Antona Štihca ter nekaterih članov skupščine oziroma pooblaščencev slovesno izročil.

Boštjan Zver bo funkcijo začel opravljati 01.04. 2014, sedež javnega podjetja VODOVOD SISTEMA B d.o.o. bo na Kopališki ulici 2 v Murski Soboti. Sicer pa so si Zver in predstavniki občin izmenjali tudi informacije o napredku in poteku projekta izgradnje vodovoda sistema B v posameznih občinah in z zadovoljstvom ugotavljajo, da se projekt izvaja brez večjih zapletov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.03.2014 ob 19:05 TINČ gost

      Bravo Boštjan ! Tij imaš veliko izkušenj in znanja, saj si se dolga leta trudil okoli vode in vodovoda ! Svoje znanje si nadgrajeval tudi na VGP--ju.Čestitam ti k imenovanju v d direktorja .

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.