https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Ženska razvajanja v lendavski Sofiji

Lendava, 15.03.2014 ob 7:30  

V Medgenaracijski hiši Sofija Lendava so v sklopu meseca marca, ki je za predstavnice nežnejšega spola zelo praznično obarvan, pripravili sklop delavnic za njihovo razvajanje in odlično počutje.


Delavnice potekajo pod vodstvom Milene Pozderec, ki ima že dolgoletne izkušnje s področja lepote in oblikovanja telesa ter s poznavanjem kozmetične dejavnosti. Milena se odlično počuti in znajde v tej vlogi in zato tudi zelo uspešno gradi svojo poslovno kariero na tem področju.

Milena na delavnicah uči udeleženke, kako se je potrebno urediti za določene priložnosti, na kakšen način naj podarijo lepe delčke svojega telesa, kako se počutiti urejene in privlačne. Sklop delavnic je razporejen skozi celoten mesec marec. Na prvi delavnici so se posvetile pravilni negi obraza. S profesionalnim aparatom so določile tip kože, sčistile obraz in nanašale obrazne maske.

Ta četrtek je potekala druga izmed sklopa štirih delavnic, na kateri so udeleženke spoznavale modno oblikovanje in negovanje lastnih obrvi. Lepe obrvi dajejo obrazu karizmo in definirajo karakter ženske. Če so obrvi lepo urejene in oblikovane, lahko z njimi poudarimo oči in jih naredimo še bolj zapeljive.

Milena z veseljem prenaša svoje znanje na druge in tako je na drugi delavnici udeleženke naučila, kako je potrebno določiti obliko in dolžino obrvi ter določiti ustrezno barvo. Udeleženke so osvojile tehnike za enostavno in neboleče oblikovanje obrvi, za dnevno in trajno negovanje obrvi. V sklopu te delavnice so se udeleženke še izurile v odstranjevanju nezaželenih obraznih dlačic. Lahko so na sebi preizkusile posebne lističe z že nanesenim voskom in si tako odstranile vse nezaželene obrazne dlačice. Udeleženke so prejele tudi informacije o prednostih depilacije, o pravilnem postopku in pristopu k depilaciji telesa.  Za konec pa so se naučile še masaže obraza, ki so jo izvajale ena na drugi ter ob tem neizmerno uživale in se prepustile razvajanju.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.