https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

FOTO: Igralke Keme izgubile proti ekipi iz Hoč

Puconci, 18.3.2014  

V soboto je v Zeleni dvorani v Puconcih potekala 2. tekma četrtfinala med ekipama Kema Puconci in Formis iz Hoč.


Z zmago bi si Pucončanke zagotovile nastop v polfinalu, vendar so tekmo izgubile z 0:3 (20:25, 16:25, 18:25). V nedeljo bo v Hočah potekal naslednji boj med Kemo in Formisom, ki bo dal ekipo, ki bo nastopila v polfinalu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.03.2014 ob 15:51 KARKARKAR gost

      Ja, ja, čas za korenite spremembe. Tako igralsko kot strokovno.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.03.2014 ob 17:36 Karči gost

      KARKARKAR, razloži prosim!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.03.2014 ob 21:02 Del gost

      Resan, ka večino ekipe sestavljajo mlade n neizkušene igralke, ampak ka potem , ko so prvo tekmo dobile po preobratu v gosteh s 3:2, da ne osvojijo na naslednjih dveh tekmah niti enga niza več, oz. dejansko povedano gladko zgibijio, je pa vseeno malo pod pričakovanji. Je pa resan, ka je ženska odbojka specifika za sebe, posebej pri nan, kje sta 2 ekipi daleč pred ostalimi.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.03.2014 ob 22:21 xy gost

      Btw, tretja tekma v nedeljo se je že špilala. Puconske odbojkarice se niso uvrstile v nadaljevanje tekmovanja. Lp

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.03.2014 ob 7:11 Karči gost

      Kot obiskovalec večine domačih tekem, bom dal svoje mnenje. Kema je 4. ali 5. ekipa v državi. Je kdo lahko to pričakoval na začetku prvenstva, ko je iz kluba odšla najboljša igralka Tamara Borko? Lansko leto so bili s Formisom nekako enakovredne, k njim pa je prišla Maja Vahen Desy. Več o njej lahko vidiš tu, čeravno ne znaš francosko: http://fr.wikipedia.org/wiki/Maja_Vahen . Tudi, če nič ne veš o odbojki, se je to na tekmi očitno videlo. Ona je praktično dobila ti tekmi, je pa imela slabši dan na prvi tekmi. KARKARKAR, ti pa še prosim povej nekaj o zamenjavah, ki bi jih ti napravil, pričakujem tvoje mnenje.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.03.2014 ob 8:59 KARKARKAR gost

      Če ne znaš razbrati iz mojega komentarja, jaz nisem kriv.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.03.2014 ob 9:01 KARKARKAR gost

      Pa se ne mislim vtikati v politiko kluba, ker je to njihova domena. To je samo moje LAIČNO mnenje. Vem pa kar dosti o odbojki in sem v njej dolga leta tudi delal. Toliko in ne mislim več sodelovati v tej debati.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.03.2014 ob 9:58 Karči gost

      Super, da si delal in se razumeš v to, za razliko od mene, ki od skupinskih športov še najmanj poznam odbojko. S tem, ko nekaj napišeš na Pomurca, se še zdaleč ne vtikaš v politiko kluba. Je pa dober nasvet zlata vreden. Napisal si, da bi menjal, iz imena KARKARKAR te ne pozna nihče, imaš pa dober nasvet. Povej na glas, ne pa nekaj javiš, dalje pa čista tema. Sicer bo vsak ocenil, da samo "nakladaš".

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      19.03.2014 ob 16:13 Chicholina gost

      KARKAKRKAK - Ka je s tvojo idejo o rešijtve? Mogouče recept ND MURA 05? Ale pa samo tak malo nakladaš brez vejze? Mogouče se pa kakše velke financer, ka be prpelo Pücončarke na pozicejo 1? Čakamo te fsi, velkoga stručnjaka.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      19.03.2014 ob 21:03 xj gost

      Mene tudi feeejst zanimlejo resitve karkarkar-a.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      19.03.2014 ob 21:25 Chichilina gost

      KARKARKAR - Mijslen, ka be prpelo Čiroja ale pa Krajnčara za trenera, od igralcof be lejko prišo Bakula ale pa kakše mladince iz Italije, po enon mejsce, kda be sfalijle pejneze, pa še znanoga menađera ND Mura 05. Samo ne ven štere norce be prišle, ka be za to dale pejneze. Mogouče pa maš rešijtev, povej, ka nemo v kakše dileme.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.03.2014 ob 13:32 xj gost

      Karci,saka cast.opazo si to,ka je mogoce par lidij opazilo!pa se nekaj je bilo!usred sezone je Kemo samovoljno zapistila Skrabanova,ka se je tudi poznalo!A,njeni status sevedno nej razreseni,pisejo na svojoj strani!omg!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      20.03.2014 ob 22:52 Karči gost

      Nepričakovan odhod igralke je res zanihal stabilnost v igri. O temu se je preveč govorilo, preveč posvečala pozornost. Mladim igralkam Braslovč je turnus sreda-sobota bolj ustrezal, kot pa Formisu in nam. Ko pa imaš še dve tekmi po vrsti z Calcitom in KBM, pa ti morala pade še dodatno. »Napaka« je bila, da so zmagali s GO Volleyem, saj bi z Braslovčami lažje pokazali, kdo je v tem trenutku 4. v državi. Bi pa to lahko ekipo še dodatno stalo težjega vstajanja in krize. Nekateri gledalci so v »neznanju« to tudi med tekmo izražali preveč na glas. V bistvu so jih teptali, ko so igralke rabile pomoč. Za mene je Formis »dosti« boljši od Braslovč. ___ Me pa čudi izjava strokovnjaka »KARKARKAR-ja«, da bi »spremenil« igralski kader. S kom? So kje v Pomurju še kakšne »ustrezne« igralke? Bi od kod koga pripeljal? Kdo bi pa to plačeval? Meni se zdi,da so soboške premlade, lahko, da se motim? Za mene je trenerski dvojec dober in ga nebi menjaval. Trenutno to lahko pomeni plus, dolgoročno pa se mi močno zdi, da je za klub to lahko težava. No ja, moje mnenje. ___ Zato vaju »KARKARKAR« in »xj«, prosim ,da še vidva povesta svoje mnenje!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      20.03.2014 ob 23:13 KARKARKAR gost

      Kost za glodanje. B

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      20.03.2014 ob 23:14 KARKARKAR gost

      Bomo videli kaj bo prinesel čas in kdo ima prav. In sem končal na to temo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      21.03.2014 ob 7:28 xj gost

      Karci,v celoti se strinjam s tabo.se najbolj pa si po moje zadel zebljicek z ugotovitvijo,da bi bilo boljse,ce bi se v 1/4 srecale z braslovcami.v okolici res ni ne vem koliko igralk,ki bi lahko igrale v 1.ligi.treba bo delati s podmladkom,ce se vsaj vsaki 2 leti pojavi igralka za clansko ekipo,se za prihodnost kluba ni bati.karkarkar,tebi pa le toliko!nisi dal niti priblizno kaksnega predloga,najlazje je vsepovprek"sinfati" in se delati pameten.ko pa pride cas za kaksen predlog pa mrk!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      21.03.2014 ob 8:24 Karči gost

      »KARKARKAR«, kaj si pa povedal? Nekaj si prerokoval in zelo »pametno« zaključil. Rezultat tvojega pametnega razmišljanja pa je »0« - beri nula. Čez čas pa boš razlagal, da si imel prav. Kaj pa si imel prav? Imaš se pa za strokovnjaka, jaz pa navaden gledalec, ki prej z odbojko praktično nisem srečal. Če mene vprašaš, ti ne, da si s temo zaključil, ti sploh še nisi začel. Samo si brez veze nekaj modroval. Strokovnjak na kvadrat.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      21.03.2014 ob 8:35 Karči gost

      »xj«, se popolnoma strinjam s teboj. Sem mnenja, če katerikoli klub (GO Vollej, Zg. Gorenjska, Koper, … ) dobi kakšno igralko ali dve, se razmerje moči lahko povsem spremeni. Tudi, če bi ekipa v takšnem primeru izpadla in ima zdrave temelje, o katerih govoriš, to za klub ni nobena tragedija. Je pa ponos vsem, da igrajo domače igralke, pa če so dobre za prvo ligi, smo veseli, če pa so druge boljše, pa bodo pač ligo nižje. Igralke igrajo za sebe, če pa so dobre in jih bo nekdo povabil v boljši klub, pa smo videli, da se je pri Tamari brez problema zgodilo. Prej sem pozabil, da je odšla tudi Topolovčeva.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      21.03.2014 ob 10:58 xj gost

      Dobro Karci ka si omenil Tamaro.Iz kluba odide najbouksa igralka lige v prejsnji sezoni,ekipa pa napravi se bouksi rezultat,kak eno leto prej.Nagrado bi mogle dobiti za moje pojme!vse po vrsti!karkarkar ti si ziher eden tistij,ka ci ti krava crkne naj se sosedi tudi!vej pa ci si taksi strokovnjak,se povezi s klubon,pa nekaj napravi!pa te mogoce gda bos probal,ne bos taksnih neumnosti kvaso!ker pametnoga si tak nic nej povedo!kak je ze karci pravo - 0 (cista nula)!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      23.03.2014 ob 7:19 Karči gost

      In je Formis pokazal zobe Calcitu, verjetno bodočemu prvaku. Mi se pa čudimo, kako to, da "smo" izgubili? Zdaj sem že prepričan, da bo Formis 3.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      23.03.2014 ob 9:04 xjk gost

      Ka nede se kakse vecje presenecenje!recimo v finali mb pa formis!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      23.03.2014 ob 13:52 Karči gost

      To sigurno ne. Je pa zanimivo, da je Vahnova igrala včasih tudi za Ljutomer. :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.