https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Prireditev ob dnevu žena in mater v Vučji Gomili

Vučja Gomila, 17.03.2014 ob 13:30  

V soboto so v Vučji Gomili priredili proslavo ob minulem dnevu žena in prihajajočem materinskem dnevu, ki je bila posvečena ženskam. 


Na prireditvi je med pripravljenim kulturnim programom zaplesala folklorna skupina iz Bogojine, zapeli so pevci iz Sela in pevski zbor KUD Avgust Gašparič, mladi pevci iz Vadarcev in pevke iz Doline, s skečem pa so obiskovalce nasmejali ljubiteljski igralci humoristične skupine Nemaki iz Sela.

Po kulturnem programu so bili obiskovalci tudi pogoščeni, vsaka obiskovalka pa je prejela tudi darilo. Zabava se je nadaljevala pozno v noč, na kateri je prisotne zabaval Duo Plus. 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.