https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Čuki zabavali na dobrodelni prireditvi v Puconcih

Zelena dvorana, 21.03.2014 ob 10:00  

Danes je v Zeleni dvorani v Puconcih potekala že tradicionalna dobrodelna prireditev »Vsaka mama je prava mama«.

Nastopili so otroci vrtca z vzgojiteljicami, otroški pevski zbor, učenci OŠ Puconci, za zabavo pa so poskrbeli Čuki, ki so priredili pravi glasbeni šov za otroke, saj so jih sproti učili tudi plesati. TV As je prenašal prireditev v živo.

Otroci in učenci so se potrudili in naredili tudi različne izdelke, ki so jih ponudili na stojnicah. Zbirali so se prostovoljni prispevki, namenjeni šolskemu skladu za nakup sodobne didaktične opreme ter pomoči socialno ogroženim otrokom. Prav tako so prodajali srečke po simbolični ceni in na koncu podelili kar lepe nagrade od sponzorjev.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.