https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: Karitasova dobrodelna prireditev v Ljutomeru

Ljutomer, 22.03.2014 ob 17:00  

Sinoči je v Kulturnem dom v Ljutomeru potekal 25. dobrodelni kulturni večer ob materinskem dnevu, ki ga je organizirala Karitas Župnije Ljutomer. Denar od nakupa vstopnic, zbrali so okoli 2300 evrov, so namenili trem družinam v stiski, in sicer za nabavo gospodinjskih aparatov, za zdravljenje, za nakup različnih potrebščin za novorojenčka.


Glavna gosta večera sta bila Milada Kalezić, gledališka igralka in dobitnica Borštnikovega prstana, in Aleksander Mežek. Nastopili so tudi Felicita Heric Taškov in Dominik Kerčmar, družina Ivančič iz Veržeja, Julija Sok, Župnijski otroški zbor Kresnički, baletke GŠ Slavka Osterca Ljutomer in skupina otrok ter pevska skupina zaposlenih Vrtca Ljutomer.

Vsem zbranim se je ob koncu v imenu Karitasa zahvalila Marija Pušenjak in dodala, da »skupaj gradimo hišo, in želimo, da bi v njej vladala ljubezen, da ne bi bili samo zidovi, ampak res tista ljubezen, ki zmore vse«. Po prireditvi se je druženje nadaljevalo v galeriji.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.