https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ROKOMET

Poraz Arconta po napeti končnici

23.3.2014  

Rokometaši Arcont Radgone so klonili pred ekipo iz Železnikov, ki je zmagala z 23 : 21 (10 : 12).


Radgončani so pred domačimi gledalci vknjižili poraz proti ekipi Alples Železniki. Ekipa iz Železnikov je na začetku povedla s 3 : 1, a so se Radgončani hitro vrnili in v 20 minuti srečanja povedli z 9 : 6. Gostje so proti koncu prvega dela izid zmanjšali na 11 : 10, zapravili napad za izenačenje, domačini pa so izkoristili priložnost iz protinapada in na odmor odšli z dvema zadetkoma prednosti. V nadaljevanju srečanja domačini niso uspeli izkoristiti igralca več, zato so se gostje samo približevali Radgončanom, ki sta jim gostujoča obramba in vratar povzročala kar nekaj preglavic pri zaključkih akcije, zato so gostje v 40 minuti izid poravnali na 13 : 13. Domača obramba, ki je v prvem polčasu igrala zelo agresivno in borbeno, je v 50 minuti igre preveč popustila in gostje so prvič v drugem delu povedli za gol, 19 : 18, v 56 minuti pa so domačinom ušli na tri zadetke prednosti. Domači trener Vereš je bil prisiljen ukrepati in vzeti minuto odmora. Domačini so se zbrali in hitro znižali na 21 : 20, a gostje so takoj odgovorili in si v zadnjih minutah priigrali zmago.

Arcont Radgona – Alpes Železniki 21 : 23 (12 : 10)

Strelci za Arcont Radgono: M. Žunič 7, A. Žunič 4, Štumpfl, , Ivanek, Ketiš in Petrovič 2, Meško in Zorko 1.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.