https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Rokoborska brata Kočar zmagala v Gradcu

Gradec, 24.3.2014  

V Gradcu je v soboto potekal mednarodni turnir v rokoborbi in sicer v dveh starostnih kategorijah: mladinci ter kadeti in starejši dečki. Tekmovanja se je udeležilo 90 tekmovalcev iz 11 klubov (5 držav), med njimi tudi RD Sobota.

Najbolj sta se izkazala brata Kočar, saj sta oba zmagala. Daniel je bil uspešen pri mladincih v kategoriji do 55kg, medtem ko je mlajši brat Denis zmagal pri starejših dečkih v kategoriji do 50kg.

Uspešen je bil tudi Klemen Podgorelec pri starejših dečkih v kategoriji do 60kg je osvojil 2. mesto. Luka Gumilar je v kategoriji do 41kg osvojil 5. mesto, Nejc Gomboc pa je v kategoriji do 45kg v prvem krogu izpadel iz tekmovanja. Vseh 5 borcev je društvu na koncu priborilo 5. mesto med 11 ekipami. Tekmovalci so pokazali, lepo mero borbenosti posebna pohvala pa gre bratoma Kočar, ki sta bila razred zase.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.