https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Murska Sobota: Jumbo plakati iz starega papirja

Murska Sobota, 24.03.2014 ob 11:30  

Društvo Ekologi brez meja v sodelovanju s podjetjem Dinos prireja akcijo Star papir za novo upanje 2014. Akcija uspešno poteka že en teden, v tem tednu pa se hkrati v vseh večjih slovenskih mestih postavljajo posebni jumbo plakati iz starega papirja. Danes tudi v Murski Soboti pri supermarketu na Ulici Štefana Kovača.


Izdelava v Ljubljani poteka pod vodstvom oblikovalca Andraža Tarmana iz Rompom, v drugih krajih pa po njegovih navodilih plakate pripravljajo prostovoljci. 

Foto: Marko Mikulandra

V prejšnjih zbiralnih akcijah so skupaj zbrali skoraj 600 ton starega papirja in na ta način v dobrodelne namene podarili kar 40.000 EUR. Letos bo akcija ponovljena, potekala bo med 17. marcem in 30. aprilom 2014 po vseh krajih Slovenije. Sredstva, ki bodo zbrana s pomočjo starega papirja, bodo tudi tokrat šla v prave roke,saj bodo organizatorji s pomočjo natečaja del sredstev namenili v dobrodelne namene, del ga bodo namenili vsem prijavljenim vzgojno izobraževalnim ustanovam, del pa za druge okoljevarstvene projekte ekologi brez meja.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.