https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pika Nogavička obiskala Lendavo

Lendava, 26.03.2014 ob 8:00  

V soboto je Dvojezična osnovna šola II Lendava organizirala odmevno prireditev Pika Nogavička obišče Lendavo.


Zgodba o Piki Nogavički je zgodba o edinstvenosti, svobodi in pogumu, ki se skrivata v vsakem posamezniku. Je zgodba o tem, kako barvito je življenje, če nikoli ne pozabimo, kako je biti otrok.

Navihana in radoživa Pika se je v glasbeni dramatizaciji z naslovom "Pika Nogavička obišče Lendavo" potepala po Lendavi in na svojih dogodivščinah spoznavala veliko novih prijateljev. Skozi glasbo, ples in dramatizacijo so se predstavili učenci in učitelji DOŠ II Lendava, prav tako otroci lendavskega vrtca, Varstveno-delovni center Lendava, učenci DOŠ I Lendava in Galerija-Muzej Lendava ter na ta način spomnili, da je vsak otrok na tem svetu edinstven.

Na stojnici so si lahko obiskovalci ogledali unikatne izdelke učencev in jih tudi kupili. Izkupiček od prodaje izdelkov in prostovoljne prispevke bo šola namenila za nakup šolske opreme za DOŠ II Lendava.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.