https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V Gornjih Petrovcih prijeli vlomilce

31.03.2014 ob 14:12  

Po obvestilu občana so policisti Policijske postaje Gornji Petrovci 26. marca okrog 10. ure v naselju Šulinci izsledili štiri tujce državljane Madžarske. Tujci stari med 25 in 30 let so bili prijeti na dvorišču nenaseljene stanovanjske hiše, kar je predviden razlog, da jim je bilo preprečeno kaznivo dejanje s področja premoženjske kriminalitete.


Za 30-letnega tujca je bilo ugotovljeno, da je osumljen storitve kaznivega dejanja roparske tatvine storjene v mesecu januarju na območju PP Gornji Petrovci. Tujec je bil s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. Ostali tujci so bili po končanem postopku spuščeni.

    Komentarji

    1. gost
      31.03.2014 ob 20:20 365 gost

      PRSTE V ŠKRIPCE!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.