https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Usodna strokovna napaka veterinarja

Murska Sobota, 01.04.2014 ob 12:30  

V Murski Soboti je bil v preteklih dneh končan izredni strokovni nadzor v murskosoboški veterinarski ambulanti Veterina d.o.o.


Na podlagi strokovnega nadzora, ki ga je že prej zahtevala Sekcije zasebnih veterinarjev  praktikov Veterinarske zbornice Slovenije, zaradi pritožb nezadovoljnih lastnikov živali, je komisija pod drobnogled vzela njihovega veterinarja Igorja Škarica, dr. vet. med. Po nekaterih informacijah, naj bi domnevno nestrokovno zdravljenje živali privedlo tudi do smrtnih primerov. Veterinarja so že pred časom napotili na obvezno zdravljenje, poročajo Slovenske novice.

 

Soboška Veterinaria velja za eno največjih veterinarskih ambulant v Sloveniji. Ustanovljena je bila leta 2000.  V družbi je zaposlenih trinajst doktorjev veterinarske medicine, osem veterinarskih tehnikov in trije delavci v administraciji. Pod okriljem družbe  upravljajo tudi zavetišče malih živali, poznano pod imenom Mala hiša v Lukačevcih pri Moravskih toplicah. Po navedbi direktorja Marjana Ivana Kerčmarja, dr. vet. med. je strokovna komisija opravila delo temeljito. Kmalu po opravljenem izrednem strokovnem nadzoru je bilo izdelano poročilo, ki naj bi ga Veterinaria prejela v tem tednu in bodo znane še posamezne informacije naknadno. Po besedah direktorja naj bi strokovna komisija ugotovila, da je njihovo delo uspešno in strokovno, pri katerem pa obstajajo pričakovane napake. Direktor tudi pravi, da glede veterinarja Igorja Škarice za zdaj, dokler je v bolniškem staležu, ne morejo ničesar ukrepati.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.04.2014 ob 18:11 323232 gost

      To na sliki je sploj nej on!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. gost
      01.04.2014 ob 22:04 xx gost

      Kakšne gracije delajo. Očitno je že žival več vredna kak človek. Doktori so že tude človeka zapravili, tiste te tude nebi smel več v svojon poklice delate.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!
    5. gost
      01.04.2014 ob 23:20 poznavalec gost

      Haha tou pa je tak kda si pijan v službe. Pa Novice tuj nevejo nikaj same lažij pijšejo. Pa direktor, zakoj tak rdeče nos, pijača ha kak Škarica ka je zdaj na zdravljenje nej. Ka pa milijone ka so ispuhtele iz veterinarie ka je Škarica čuri Muri zdravila. Njegova klinika pa bogata teh zdravil. Haha Že je čas samo na pravoga človeka se morajo Novice obrnote pa de vse ven prišlo kakšen gnoj je tan.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. Za komentiranje se morate prijaviti!
    7. gost
      02.04.2014 ob 7:13 veseljko. gost

      Samo to poven meni je osebno zajebo dva psa,tak ka jim vec ne zaupam svoje zivali,samo kasirajo,delo pa nic.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. Za komentiranje se morate prijaviti!
    9. gost
      02.04.2014 ob 13:58 vicko gost

      Ta ustanova je napisala to besedilo :) http://youtu.be/NejVyXFXuDU Haha :))

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.