https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Turnir v kartanju v Gomilici

Gomilica, 03.04.2014 ob 14:00  

Minuli vikend so člani Mladinskega društva Sunčenca iz Gomilice organizirali mešani turnir v kartanju šnopsa.


Turnirja v kartanju so se udeležili tako domači, kakor tudi udeleženci iz okoliških krajev. Turnir je bil namenjen vsem generacijam. Izziv za kartanje so sprejele tudi punce, ki se niso pustile fantom ugnati. Poleg tekmovalnega pridiha, je dogodek omogočil tudi druženje različnih generacij.

Za najboljše igralce so pripravili pokale. Med moškimi predstavniki so se najbolje uvrstili: 1. Ivan Horvat, 2. Ignac Denša, 3. Kristjan Balažic. Med predstavnicami nežnejšega spola pa se je v kartanju najbolje izkazala Gloria Skledar.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.04.2014 ob 17:06 GOMILIČKI OLTAJMER gost

      Na rejsan tou pa je bilou kartanje z kupicami saj pa od teh kartašov polovica ali samo eden pozna karte.Ja pa zmago je lekar Krapcov Franc z malij bedrakovec....Šteri boug je te somare vkup spravo na te turnir brez veze.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.04.2014 ob 17:23 gost-XY gost

      Gost-GOMILIČKI OLTAJMER. Tij pa doma za luckin računalnikon sidijš s kupicov mrzle vode pa nanč nemaš za en bougi špricer:) Saka ti čast!!

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.04.2014 ob 19:12 GOMILIČKI OLTAJMER gost

      gost-xy ma zdaj vidim da si ti tudi tan biu ej kmet eden kart pa ne poznaš ha .Pa bi te proso da ponaše drgouč napišeš ka te nejsem jako razmo ka ščeš sebe spraviti .Ka si še izda pod transon kart ali turnira takše kartaše jez z kukaršča delan ta v pasiki kak ste vij tan bilij.ZNAŠ KA JEZ SI ŠPRICAR PLAČAN KDA ŠČEN PITI VIJ SIROMAČEKI PA ODITE KŠENKI TA PIJT JAJAJ SIROTINJE.

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.04.2014 ob 9:47 Stewen gost

      TIŠLAR VANEK - Trnjanski tišlar Vanek, rojen Gomiličanec, to je tisti z debelimi brki, se je, kot vidimo na sliki 1554, tudi udeležil kartanja v šnopsu. To pa seveda ne pomeni, da ima rajši šnops (zganico), kot pa dober prekmurski špricar, kar dokazuje tudi eden izmed posnetkov, kjer mu dela družbo plastični kozarec. Pa še nekaj smo opazili (na drugi sliki): okrog vratu je objel znanko; na drugi strani kušuje (resda na ušesa) (ne)znanko. Vanek je pač Vanek, ki ima rad tako nežni spol kot dober špricer. Vse to pa seveda v prostem času, drugače pa je dober tišlar, zlasti za izdelavo masivnih miz in stolov. Pa brki? Očitno je, da ti pri ženskah niso moteči "element", prej nasprotno: privlačijo. Mi, ki smo brke obrili, smo očitno neprivlačni. Je pa tudi res, da moraš imeti dobro "šker". Seveda ni mislim le na oblič.

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.04.2014 ob 11:29 apollo gost

      @GOMILICKI OLTAJMER meli ste sanso ka bi prisli kartat..samo van je lekar tau izpod castij..simfati pa znate redno..prijti kartat pa ne vupate..tak ka jezik za zobe..

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.04.2014 ob 21:00 GOMILIČKI OLTAJMER gost

      @@apollo joj resan san mou šanso pa san nej šou zatou ka so itak bilij sami pijanduraši nej kartaši.Če bi jez šou kartat ej diklijčka vejpa kart ne poznaš nej tij nej tej kmetje znaš.Na končno pa te vaš VANEK KRAPCOV ali kakši je je vse povedo z tejmi bajusami kakše osmojene ma .Na tak tij apollo pa pamet v roke nej jezik pamet ti trbej pa ajde z bogom gomilički nesposobneži .

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.04.2014 ob 22:35 apollo gost

      @GOMILICKI OLTAJMER..ne sodi drugih po sebi..ce si ti pijanec se ne pomejni ka drugi tudi sau..se vijdi ka te mati nej nika nafcijla..taksi kak si tij vas gomilica ne nuca..spizdi bedak..pa lp

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.04.2014 ob 19:24 gost gost

      jaou mene kakši komentari no vedno so in vedno boudo

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      06.04.2014 ob 13:36 gomilicanec gost

      tij Oldtaimer pazi ka gucis saj jezik lejko vtigavles kak scis samo ci mas tij pojma od kartanja je pes za tebi te koza ali ka daj zapri gobec ka si nej zanimivi eli ka mislis ka si haha ajd bezi

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      06.04.2014 ob 17:58 GOMILIČKI OLTAJMER gost

      @@apollo tij si eden navadni gnoj od gnoja što te spitavle o nekšnij pijancov to si verjetno tij in tebe je nej mati nikaj navčila da se tak obnašaš sran te je lejko.Tudi tij gomiličanec ka se naduvleš kak stari bijk nemaš pojma o čem pijšeš pa se sliniš kak puž.JE PA REJSAN TEJ KA SO KARTALI SO SAMI PIJANDURAŠI IN VIDVA KI VAJ OMENJAM HI HI BZZZ BZZZ KMETA.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      06.04.2014 ob 19:46 gomilicanec gost

      znas ka gnes den se da vse najti pa tudi tvoje ime bon najsel prek zvez pa te mo vidli sto se naduvle tij si en kmet seronja ka se nekaj norca delas z ljudi ki se druzijo in kartajo Doma ne dobijs od svoje nikaj eli je pa nemas tak ka si pornice dol glidas haha daj suti bole

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      06.04.2014 ob 22:40 Apollo gost

      @GOMILIČKI OLTAJMER... škoda guča..fauš si ka je kartanje bilo ti pa nejsi sme prijti..mama te nej pistijla? :) dobro mij znamo što si..se srečamo mij ge pa te mo vidli kaš pravo..

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.