https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Na Osnovni šoli Beltinci snemali oddajo za RTV Slovenija

Beltinci, 04.04.2014 ob 10:30  

V športni telovadnici Osnovne šole Beltinci je potekala prireditev "Kje s’ pa ti doma", na kateri so učenci in učenke predstavili svoj domači kraj in pokrajino.

Zavod RS za šolstvo in RTV Slovenija sta Osnovno šolo Beltinci povabila k sodelovanju v pilotnem projektu, v katerem se bo skupno predstavilo 12 šol iz Slovenije in zamejstva. Za Pomurje je bila izbrana Osnovna šola Beltinci.

 

Učenci in učenke Osnovne šole Beltinci so s pomočjo pesmi, šeg in navad ter plesov in otroških iger predstavili pokrajino, v kateri so se rodili, v kateri živijo in v katero se bodo vračali.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.04.2014 ob 11:47 TINE gost

      ZA ČESTITATI ! SAMO , DA NAS NI PREDSTAVLJALA KAKA == LANGA ==! KAJTI V NEKI ODDAJI NE TAKO DOLGO NAZAJ , JE BELTINCE PREDSTAVLJALA langa . PA MISLIM TUDI , DA IMA ŠOLA , V PEDAGOŠKEM KADRU , BOLJ SPOSOBNE VODITELJE, Z BOLJ ŠIROKEGA SPEKTRA BESEDNEGA ZAKLADA !!!!!!!!! PAČ !?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.