https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Derbi pod reflektorji med Nafto in Beltinci

Lendava, 7.4.2014  

V soboto ob 20. uri se je v športnem parku Lendava pod reflektorji odigrala nočna tekma oz. derbi med pomurskima ekipama NK Nafta 1903 in Avto Škafar Beltinci.  

NK NAFTA 1903: AVTO ŠKAFAR BELTINCI 1 : 1 (0 : 0)

Strelci: Gerencsér 79. (11-m); Sreš 69. (11-m)


NK Nafta 1903: Valentić, Antonović D., Gerencsér, Antonović M., Hobor, Zagorec, Doma (Szabo 74.), Ivanič M. (Ivanič L. 74.), Puclin, Vinko (Nagy 76.), Bedo

Avto Škafar Beltinci: Vöröš, Tkalec, Zlatar, Smej, Kerec, Pavel, Sreš D. (Škaper), Hartman (Berden 76.), Smodiš, Sreš L., Maroša (Krauthaker)

Gledalci: 500

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.04.2014 ob 16:54 Mr Jack gost

      Me preseneča, da na to temo ni nobenega komentara, bom pa te jaz led prebil. Tekma je bila na tretjeligaškem nivoju, zelo solidna in fer z obeh strani. Sodnik je podelil preveč rumenih kartonov, glede na to, da tekma še zdaleč ni bila groba. Šest rumenih pri Nafti in trije pri Beltincih, pa rdeč pri Nafti, ki je bil upravičen. Čestitke obema moštvoma za veliko borbenost. Nerad priznam, da so bli Beltinci malo bliže zmagi. Tudi Naftaši so imeli priložnosti, samo Beltinčani malo lepše. Da niso zmagali so si krivi predvsem sami, saj pri vodstvu z 1-0 niso izkoristili 100% šanse, ko bi lahko odločili tekmo. Drugo napako pa so naredili, da so se kljub igralcu več, pomaknili v obrambo in naftašem omogočili pobudo in zadetek. Pohvale tudi Gorgonam za odlično in fer navijanje. Me veseli, da na tekmi med gledalci ni bilo provociranja in žaljivk, kot je to bilo na tekmah Nafta-Mura, kjer je bilo z obeh strani veliko sovraštva. Z izkupičkom Naftašev v treh krogih pet točk, sem zadovoljen, saj sem v Slovenskih KOnjicah in Lotmerku pričakoval poraza. Upam, da naslednji dve tekmi zmagate v Martjancih in doma proti Gradu in se približate tretjemu mestu, kar je cilj te ekipe za to sezono. Za v bodoče pa upam, da bomo čez dve tri leta gledali drugoligaške dvoboje med Nafto, Beltinci in Veržejem. Beltinci in Nafta si drugo ligo zaslužita že zaradi tradicije in zanimanja za nogomet. Gremo zdaj plavi, nasproti novi zmagi!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.04.2014 ob 21:15 gost gost

      zakaj ne grem na tekmo ? ker me bodo slikali in sliko objavili na internetu ! ka nemrete slikati tribuno od deleč, pač ka se vijdi kelko lidij je in to je to ? mate dovoljenje od teh ka so na interneti zdaj ? je sakšnomi povedano ob nakupu karte ka de njegova slika na interneti ?

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.04.2014 ob 12:48 jora gost

      Jack to si Verzej potihem ze dolgo želi pomurske derbije na 2 ligaškem nivoju. Gost se bojite da bi bili na sliki !!! zakaj le jas pa komaj čakam da bi bil gor . To je športno tekmovanje in je dovoljena slikati in snemati potem nebi smel biti nobeden na tv..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.