https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Stand up komiki z eksplozijo smeha navdušili v Gornji Radgoni

Gornja Radgona, 20.04.2014 ob 14:30  

V Mladinskem centru v Gornji Radgoni je potekal stand up večer s Tinom Vodopivcem in prijatelji. Poleg Tina sta nastopila še Aleš Novak in Jernej Celec, odličen komik iz Murske Sobote, ki je bil obenem tudi povezovalec programa.

Trije mladi slovenski stand up komiki so se predstavili s tremi različni naglasi in tremi različni stili, vse skupaj pa zapakirali v uro in pol bizarnih situacij, ironičnih opazk in eksplozij smeha.

Tin Vodopivec velja za enega izmed najbolj prodornih slovenskih stand up komikov. Je premeten obzervacijski komik, ki ga navdihujejo vsakodnevne stresne situacije, zato je blizu vsem generacijam gledalcev. Pohvali se lahko z dvema zaključenima solo predstavama v Cankarjevem domu, z nastopi v Angliji in na prostoru nekdanje skupne države ter s turnejo po Ameriki. Pod njegovim okriljem je zrasel festival Panč, največji letni dogodek za to zvrst komedije v Sloveniji.

Jernej Celec je sarkastičen Prekmurec, doktor medicine in pisec komedije. Za sabo ima številne festivalne nastope ter že tri sezone Navala smeha na Valu 202. Gostoval je v številnih oddajah na TV Slovenija in je eden izmed redno nastopajočih v oddaji Planet Standup na Planet TV. Vedno bolj pa se specializira tudi kot pisec komedije za razne televizijske in radijske oddaje. Med bolj odmevnimi sta dve sezoni pisanja uvodnega monologa in skečev za Vid in Pero šov, zabavno oddajo na Pop TV.

Aleš Novak gradi svoj nastop predvsem na enovrstičnicah, ki so povezane v zgodbe, katerih rdeča nit je njegovo razumevanje dogodkov vsakdanjega življenja. To razumevanje je seveda napačno, vendar vas bo poskušal prepričati v nasprotno. Je komik, ki mu še ni vse jasno, ampak je hudičevo blizu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.