https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pomurec.com najbolj bran pomurski spletni portal

24.04.2014 ob 7:05  

Po marčevskem merjenju obiskanosti spletnih strani MOSS, ki jo opravlja Slovenska oglaševalska zbornica, je Pomurec.com že drugi mesec zapored najbolj bran pomurski spletni portal.


Spletni portal Pomurec.com, ki obstaja nekaj več kot tri leta in pol, in je že dodobra uveljavljen in prepoznaven, je po merjenju obiskanosti spletnih strani MOSS tudi najbolj obiskan spletni portal v Pomurju.

Meritve Slovenske oglaševalske zbornice so že drugi mesec zapored (op. p. - februarja naš rezultat ni bil javno objavljen) po dosegu pred konkurenčnim medijem, ki se še vedno deklarira za največji in najbolj brani pomurski spletni portal.

S tem, da smo postali največji, smo izredno zadovoljni, tukaj pa se ne bomo ustavili, saj imamo še veliko zadanih ciljev. Že v kratkem bomo lansirali tudi prenovljeno in osveženo grafično podobo, ki bo sledila najnovejšim spletnim smernicam. Ker nas ne bi bilo brez Vas, dragi bralci, se Vam zahvaljujemo, da nas pridno spremljate, mi pa se bomo še naprej trudili, da Vas bomo informirali o vseh pomembnih dogodkih v Pomurju, Vam predstavili zanimive lokalne zgodbe in ljudi, še naprej pa bomo objavljali naše stalne rubrike, ki so že od vsega začetka naša posebnost, po kateri se razlikujemo in smo vsebinsko bogatejši od ostalih.

Pomurec.com tudi z največjo Fecebook skupnostjo

Že dolgo časa ima Pomurec.com tudi največjo pomursko Facebook skupnost, ki presega že več kot 15 tisoč všečkov, število članov skupnosti pa iz dneva v dan narašča.

 

 

    Fotogalerija