https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Karte za Terme Lendava prejmejo ...

29.11.2010 ob 9:09  

Na Pomurec.com smo izžrebali pet nagrajencev, ki prejmejo vsak po eno celodnevno karto za kopanje v Termah Lendava.

V sodelovanju z lendavskimi termami smo pripravili nagradno igro, v kateri smo vas spraševali, kdo je direktor Term Lendava. Pravilen odgovor se je glasil Igor Magdič.

Srečni izžrebanci so …

Izmed vseh pravilnih odgovorov smo izžrebali pet nagrajencev, ki bodo prejeli vsak po eno karto. Nagrajenci so:

-  Nives Virag

-  Petra Mertik

-  Janko Idič

-  David Kavaš

-  Klavdija Kovač

Nagrajencem iskreno čestitamo, vsem ostalim, ki so prispevali odgovore v nagradni igri, pa se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje.

Nagrajenci bodo o načinu prevzema kart obveščeni po elektronski pošti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.