https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Jutri tradicionalni rock fest »JÜRJOVO JE«

24.04.2014 ob 11:30  

Že. 18. leto zapored bo v Svetem Juriju ob Ščavnici tradicionalni rock fest JÜRJOVO JE.


Prireditev je tradicionalna in je vedno v sklopu kulturnega praznika občine Sveti Jurij ob Ščavnici, in sicer vedno v petek.

S tradicionalnim rock festom so začeli domači Dežurni Krivci že davnega leta 1996, saj je takrat v širši okolici manjkalo podobnih dogodkov. Z letom 2011 pa so organizacijo predali mlajši zasedbi, takrat še delujoči skupini Žveplani Angeli. Ko je skupina kasneje razpadla, je organizacijo prevzel Mladinski klub Čebela, ki je pod okriljem bivših članov skupine Žveplani Angeli in deluje še danes ter organizira koncerte in druge dogodke. Društvo je delovalo tudi v prostorih Kulturnega in upravnega središča Sveti Jurij ob Ščavnici v prostorih mladinskega kluba Jama.

Letošnji rock fest bo kar se spektra glasbe tiče zelo raznolik

Organizatorji pričakujejo tako stalne goste, ki pridejo že zaradi druženja kot tudi same glasbe, kajti kot pravijo vedno ponudijo dobro glasbo različnih zvrsti. Zelo veseli bodo tudi novih obrazov, katerim bo rock fest postal stalnica, tako da se bodo vedno znova radi vračali.

Kot predskupina bodo nastopili radenski Franz  Jösef I. in radgonski Fail Aspect, v katerem so člani bivše skupine InSane. Imajo tudi posebne goste iz Litve/Nizozemske, in sicer Awakening sun, kot hedlajneri pa bodo letos nastopili Fer Prezident/Debeli Precjednik, ki prihajajo s sosednje Hrvaške, in sicer z Osijeka. Nastopili bodo tudi prekmurski Werefox, ki so nekoč, a v zasedbi Psyho Path že nastopili na tradicionalnem rock festu. Kot se spodobi se bodo predstavili tudi domačini, začetniki rock festa Dežurni Krivci, ki obljubljajo dobro zabavo s starimi hiti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.