https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Svečana otvoritev obnovljenega Trga Sv. Jurija na Jurjevo

Trg Sv. Jurija, 25.04.2014 ob 7:00  

V okviru praznovanja 15. občinskega praznika Občine Rogašovci je na Jurjevo potekala kratka svečana otvoritev obnovljenega Trga Sv. Jurija.

Čeprav je bil sam projekt ureditve trga končan že lansko leto, so želeli, da bi bila otvoritev na poseben dan, torej na občinski praznik. Uredili so celotno območje od cerkve sv. Jurija mimo šole do Kulturne dvorane v Sv. Juriju, prav tako so uredili avtobusno postajališče ter rondo za boljšo prometno varnost.

Prisotne je nagovoril župan Edvard Mihalič, nastopili pa so tudi učenci OŠ Sveti Jurij. Istočasno je v bližini potekalo tudi proščenje.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.04.2014 ob 8:01 beltincar gost

      V občini rogašovci ste lejko srečni ka nemate Adžiča, Činča, Petka, in ostalih apostolov iz Beltinec, ker drugače trga nebi dobili ;) Drugače pa lepo ka se razvijajo in obnavljajo naši kraji !

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. gost
      25.04.2014 ob 10:14 trg gost

      Tretja slika je najboljša, kot bi Mihalič bil kip na podstavku. Sramota, da blagoslovitve ni mogel opraviti dolgoletni župnik Martin. Zato ostaja grenak priokus. Ljudje dobro vedo kako in kaj. Sicer s tem dejanjem zadeva o trgu še daleč ni končana. Mogoče bo za koga presenečenje, za koga pa ne, ko bodo določene preiskave končane in bo veliko vsega prišlo na dan. Za vsako rit raste palica.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.