https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti na ogled razstava izdelkov iz rabljenih oblačil in tekstila

Murska Sobota, 26.04.2014 ob 7:30  

V prostorih Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota so na ogled izdelki najuspešnejših vzgojno-izobraževalnih zavodov, ki so ob letošnjem svetovnem dnevu Zemlje prejeli priznanja in nagrade ob zaključku natečaja "Odpadno je uporabno 2013/2014".


Priznanja in nagrade za izdelke iz rabljenih oblačil in tekstila je vzgojno-izobraževalnim zavodom podelilo podjetje Saubermacher&Komunala Murska Sobota. Izdelki so bili najprej razstavljeni v nakupovalnem centru Maximus v Murski Soboti, v času od 23. aprila do 11. maja 2014 pa bodo na ogled širši javnosti v avli Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota. Namen natečaja je bil vzpodbuditi mlade k ustvarjanju iz rabljenih oblačil in tekstila, hkrati pa preprečiti oddajanje tovrstnih odpadkov med mešane komunalne odpadke, ki končajo na odlagališču odpadkov.

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.