https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ROKOMET

Zmaga Arconta za konec sezone

29.4.2014  

Arcont Radgona je v gosteh premagala ekipo Mitol iz Sežane s 33 : 28.


Rokometaši Arconta so po predhodnem dogovoru tekmo zadnjega kola odigrali predčasno, tako bodo malenkost prej odšli na zaslužen počitek po naporni sezoni, ki je bila za ekipo iz Radgone polna vzponov in tudi padcev, kar je značilno za mlado in manj izkušeno ekipo, ki je kljub poškodbam in drugim težavam uspešno plula skozi sezono 2013/2014. Trenutno zasedajo 10. mesto in v primeru, če Železniki premagajo ekipo Pomurja lahko padejo na 11. mesto, kar pa nikakor ne izpolnjuje cilja, katerega so si zadali na začetku sezone. To je končati sezono v zgornji polovici lestvice.

V Sežano je ekipa Arconta odšla brez kaznovanega Ivaneka in še treh igralcev, ki so bili odsotni zaradi šolskih obveznosti. Zato pa je s člansko ekipo odpotoval mladi Boštjan Šijanec, slednji je dosegel tudi svoj prvi članski gol. To je še en dokaz, da v radgonskem klubu uspešno delajo z mladimi.

Prvi polčas je postregel z borbeno in agresivno igro. Radgončani niso ničesar pustili naključju in se ob odlično postavljeni obrambi 6–0 uspeli odcepiti na štiri zadetke prednosti in na odmor odšli z rezultatom 18 : 14. V drugem polčasu, za razliko od ostalih tekem, Radgončani tokrat niso popustili in v začetku drugega dela so z odlično obrambo in razpoloženim Selakovićem na vratih prednost  še poviševali, tako da je razlika narasla na 7 zadetkov prednosti. Ob visoki prednosti so priložnost dobili vsi igralci in Arcont je na koncu slavil s 33: 28.

Strelci za Arcont Radgono: Petrovič 8, Štumpfl 7, Žunič M. 5, Žunič A. in Zorko 4, Ketiš 3, Vukan in Šijanec B. 1

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.