https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Naučite se upravljati z motornimi modeli letal na daljinsko vodenje

07.05.2014 ob 12:40  

Mojstrovin v zraku z modeli motornih letal na daljinsko upravljanje se lahko naučite tudi vi.


Na letališču Aerokluba Murska Sobota organizirajo tečaj letenja z modeli motornih letal na daljinsko upravljanje. Tečaj bo potekal z njihovim modelom letala, proti koncu tečaja pa je ob pomoči inštruktorjev možno tudi letenje z lastnimi modeli.

Tečaj bo potekal ob nedeljah od 10:00h do 12:00h in sicer v sedmih terminih, od 18.05.2014 do 29.06.2014. Tečaj je namenjen mladostnikom od desetega do šestnajstega leta starosti, cena tečaja je 10,00 evrov (letna članarina v Aeroklubu Murska Sobota za mladino do šestnajstega leta starosti).

Izpolnjeno prijavnico, ki jo najdete v priponki, pošljite na: Murska Sobota, Müzge 2, 9000 Murska Sobota, ali na e-poštni naslov: mitja.vertot@siol.net

Informacije: Mitja Vertot (vodja modelarske sekcije pri Aeroklubu Murska Sobota), tel: 041 832 055

 


Prijavnico najdete v spodnji priponki:

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    07.05.2014 ob 13:49 blabla gost

    Dragi Pomurec. Pod to novico (link: http://www.pomurec.com/vsebina/23618/Lista_NSi_in_SLS_v_Murski_Soboti:_Vec_ljudi_zaposliti_v_gospodarstvu,_manj_v_javnem_sektorju ) se je včeraj nabralo vsaj 10 komentarjev, ki niso bili ravno pozitivni za NSi, SLS in na splošno sedanje politike. Negativni komentarji so imeli po 30 všečkov. Danes ste vse komentarje izbrisali. Dobrohotni nasvet: če se mislite iti tovrstno politično cenzuro, raje zaprite svoj medij! Živimo v svobodni državi, kjer lahko svobodno izražamo svoja politična in druga mnenja. Komentarji niso bili žaljivi. Velik minus za vaš portal!

    6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.