https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Pospeški Drag racea tokrat prvič na vročem asfaltu soboške obvoznice

Murska Sobota, 11.05.2014 ob 14:00  

Ljubitelji zvokov motorjev, hitrih pospeškov, predelanih avtomobilov in vročega asfalta so ta vikend znova prišli na svoj račun v Murski Soboti, kjer se je odvijal tekmovanje Drag Race, ki ga organizira Street race team MS.


Letos so se organizatorji odločili izpeljati dvodnevno prireditev, ki se je letos prvič odvijala na murskosoboški obvoznici.

Včeraj in danes si obiskovalci lahko ogledujejo tekmovanje vozil različnih kategorij v pospeševanju na razdalji 402 metrov, letos pa kot novost organizirajo tudi tekmovanje skuterjev, kjer sodelujoči svoje dvokolesnike poganjajo na progi dolgi 201 meter.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.05.2014 ob 16:17 gost gost

      sami idioti.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.