https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Obisk ministra Pikala v osnovni šoli in vrtcu Cezanjevci

Cezanjevci, 15.05.2014 ob 8:41  

Minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Jernej Pikalo je obiskal vrtec in Osnovno šolo Cezanjevci.


Včerah je na povabilo ljutomerskega poslanca v Državnem zboru Branka Smodiša Minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Jernej Pikalo skupaj s svetniki Socialnih demokratov v ljutomerskem občinskem svetu obiskal  vrtec in Osnovno šolo Janka Ribiča Cezanjevci.

Ravnateljica šole Brigita Hojnik in predsednik krajevne skupnosti Franc Slokan sta ga seznanila s težkimi pogoji in veliko prostorsko stisko.  Po ogledu stavbe so se vsi strinjali, da se morajo čim prej ustvariti vsaj minimalni  pogoji za normalno delo.

Novi vrtec in novo šolo Cezanjevci  vsekakor potrebujejo, saj v takih razmerah dolgo več ne bodo mogli uspešno izvajati kvalitetnega vzgojno-izobraževalnega dela.

Pozdravili so dobro delo ljutomerskega Občinskega sveta, saj so v proračunu za leto 2014 planirali sredstva za začetek izgradnje vrtca s petimi oddelki in ne le dvema oddelkoma, kot je to na zboru občanov ob predstavitvi predloga proračuna predlagala ljutomerska županja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.05.2014 ob 12:25 vrtec gost

      ČESTITKE Ljutomerskemu SD in gospodu Smodišu, ki je v to majhno vas pripeljal ministra. Ne glede na to, da vlada odhaja, se je ministrstvo na ta način seznanilo z resnostjo situacije v Cezanjevcih in bo naslednji minister lahko zadeve peljal naprej. HVALA Branko Smodiš, Damjan Bogdan in ostali iz SD Ljutomer !

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.05.2014 ob 14:19 To pa to gost

      Malomorgen...vsi ti VISOKI obiski so brez veze. Glede na to, koliko VISOKIH obiskov je zadnje čase deležen SV del Slovenije, se bo vsak čas na tem koncu začelo cediti med in mleko. Prleki, Prekmurci pripravite šalčke... ;)

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.05.2014 ob 17:19 ganima gost

      G. minister, takole z rokami v žepu pa se menda ja ne kaže naokoli, kajne? :)

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.05.2014 ob 18:56 LFL gost

      Pokvarjenec RDEČI naj vrne kaj mu zriktal LUKŠIČ. Prišel je da kaj dobrega poje in spije ....naj je samo domače . Malo se pokaže kako je zaskrbljen .....oh ti revež BOLI ga za CEZANJEVCE . Je že na varnem v LJ . Le verjemite mu gnoju ŽABARSKEMU.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.05.2014 ob 19:25 Verzuska gost

      Dragi moji Prleki, zopet ste tako nestrpni, sicer pa koga imamo radi, vsi, ki so dobri, jih odstavimo, potem pa uvozimo direktorje in je vse "šit" - zaupajmo vase, drugače nam bodo vsi drugi dirigirali, lp.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.05.2014 ob 19:44 čopič gost

      kak idejo volijtve kcoj tak vsi odijo okoli....gda pa minejo te pa kak či bi se pogreznoli v zemlo... nesnage

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.05.2014 ob 19:52 vrtec gost

      Vsi ki pljuvate in nergate, stopite skupaj, naredite listo in kandidirajte. Če ste res tako hudo sposobni, kot kažete v komentarjih vas bi večina sigurno volila. Potem sestavite vlado in veselo na delo. v Kolikor pa boste glasni samo izza tastature, pa bo v Sloveniji še vedno tako kot je bilo. Gremo, dvignite lene riti in naredite kaj za državo.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.05.2014 ob 20:33 aha gost

      Gost-vrtec. Dokler bodo taksni kot jim ti pojes slavo, se noben sposoben ne bo spravljal v politiko. So bili ze sposobni, pa so sli. Zal

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.05.2014 ob 23:23 šolarka gost

      Kot kaže je lotmerški občinski svet dobro delal in imel razumevanje za šolo in vrtec. Da je g. Smodiš pripeljal ministra v Cezanjevce je tudi za pozdraviti. Zdaj je pa na vrsti država, da bo prispevala svoj del. Le vztrajajte, pogumno naprej, pa bo.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.05.2014 ob 11:41 off SIDE gost

      Minister Pikalo je v Cezanjevcih demonstriral kako se igra žepni biljard. Kakšen pa je intelektualni domet tistih, ki ga jemljejo resno, pa je druga zgodba.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      16.05.2014 ob 15:58 ime gost

      sen bija na tisti predstavitvi proračuna v cezajovcih dere je ova kura razlogala za dva odelka vrteca, malo je falilo ka jih bi vun odnesli. Več nikoli ne dobi od cezajovčara glosa bravo smodiš ka si ministra prigna pa hvala svetniki ki ste zrihtali več odelkov vrteca drugo leto pa na volitvah raztirati bando

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.