https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Dedki in babice presenetili vnuke v črenšovskem vrtcu

Črenšovci, 16.05.2014 ob 12:30  

Z nepričakovanim obiskom dedkov in babic so polepšali dan mnogim otrokom v vrtcu.


V sklopu projekta Etika in vrednote v vzgoji in izobraževanju, ki je pod okriljem Inštituta za etiko, se v  mesecu maju v vrtcih še posebej pogovarjajo o skrbi za sočloveka in tako je v črenšovskem vrtcu beseda naletela tudi na dedke in babice. Otroci oddelka 5 - 6 let iz vrtca Črenšovci so doživeli prav prijetno presenečenje, saj sta vzgojiteljici Petra Cigan in Renata Žerdin s pomočjo staršev skrivnostno povabili na igralno uro njihove dedke in babice. 

Otroci so bili vznemirjeni in sploh niso pomislili, da bi lahko bilo presenečenje obisk dedka in babice. Že dan prej sta vzgojiteljici pripravili prostor, vendar otroci niso posumili, da se nekaj dogaja.

Stari starši so se zbrali v preddverju šole in nato skupaj prišli v igralnico. Neznansko presenečenje so odkrivali debeli pogledi otrok, ki so ob presenečenju celo pozabili zapreti usta, iz marsikaterega očesa mladih nadobudnežev pa je pritekla solza sreče in veselja.

Po začetnem vznemirjenju so vsi skupaj prisluhnili zgodbi Recept za ljubezen, nato pa se je pričela igra. Ura, ki so jo zapolnili z igranjem družabnih iger, sestavljanja kock ipd. je hitro minilia, zato so za zaključek srečanja še zaplesali ljudski ples točak.

Ker stari starši nemalokrat skrbijo za vnuke in jim izkazujejo veliko pozornost, so jim v znak zahvale pripravili igralno uro, ki je imela poleg druženja tudi namen medsebojnega osrečevanja starih staršev in vnukov. Stari starši so v spomin na srečanje prejeli »recept za srečno in uspešno življenje«, katere začimbe so prispevali otroci.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.