https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Z Radia Maxi odslovljeni Jože Činč spet v boju za Viktorja

Murska Sobota, 16.05.2014 ob 11:53  

Že drugo leto zapored se je Jožetu Činču uspelo uvrstiti med top 3 nominirance za radijsko osebnost leta in to kljub temu, da ne dela več kot radijski voditelj. Radio Maxi mu namreč konec lanskega leta ni podaljšal pogodbe ...

Še enkrat več se je pokazalo, kako popularen je Jože Činč, pa čeprav ga več ne poslušamo vsako jutro na radijskih valovih. Že uvrstitev med peterico najbolj priljubljenih radijskih voditeljev Slovenije je bil velik uspeh, tako kot lani pa se mu je uspelo s pomočjo sms glasovanja uvrstiti med trojico, od katerih bo eden 7. junija v SNG Maribor prejel Viktorja.

"Ko so mi iz Stopovega uredništva sporočili, da sem že drugo leto zapored nominiran, sem bil najprej šokiran, nato pa me je prevzel nepopisen občutek veselja! Očitno poslušalci mojega bivšega radia niso pozabili name, kar so dokazali z glasovi, na podlagi katerih sem se uvrstil med trojico, ki je še ostala v boju za Viktorja, za kar se jim iskreno zahvaljujem. Je pa to tudi glede na okoliščine in način, kako so na Maxiju končali sodelovanje z mano, tudi ena vrste moralno zadoščenje," nam je povedal Činč o svojem drugem naskoku na Viktorja. Namreč leta 2006 ga je že dobil za televizijskega voditelja, zbirko pa bi rad dopolnil še z "radijskim" Viktorjem.

Tako kot že lani mu je konkurent spet Denis Avdić, ki je Viktorja potem tudi dobil, med trojico pa se je uspelo uvrstiti še tudi Miru Mutvaru, ki dela na Radiu Ljubljana, sicer pa je bolj poznan kot glasbenik in basist skupine The Drinkers. Zunaj trojice sta ostala izkušena "mačka" Sašo Hribar in Andrej Karoli.

NEpodaljšanje pogodbe

Kot je pred časom dejal Činč na televiziji, je na Maxiju namesto božičnice in podaljašanja pogodbe prejel NEpodaljšanje. Zdaj se verjetno vodilnim radia v Ljutomeru kolca po nekdanjemu sodelavcu, ki je dvigoval njihovo poslušanost v dopoldanskem času ...

    Fotogalerija