https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Šport špas in druženje vseh generacij v Moravskih Toplicah

Moravske Toplice, 18.05.2014 ob 7:00  

Včeraj je kljub slabemu vremenu v Športnem parku v Moravskih Toplicah potekal »Šport špas«, dan druženja in gibanja vseh generacij.


Vstopnina na prireditev je bil zavoj starega papirja, ki ga zbirajo v sklopu fundacije »Pisma srca«, kjer so vsa sredstva namenjena štipendiranju otrok in dijakov, ki prihajajo iz socialno ogroženih družin, s svojo nadarjenostjo in sposobnostjo pa dosegajo dosežke na šolskih in izvenšolskih področjih. Tako bo zabojnik postavljen do 19. maja do 10h, če želi še kdo odložiti stari papir.

Slabo vreme ni moglo pregnati otrok, njihovih staršev, starih staršev in ostalih, da se ne bi odpravili na krajši pohod po trim stezi, kjer so jih na petih točkah čakale vzgojiteljice iz vrtca z ugankami in določenimi nalogami, ki so jih morali pohodniki opraviti, če so hoteli za nagrado dobiti posebno črko. Kdor je na peti točki uspešno sestavil besedo iz vseh petih črk, je dobil simbolično nagrado za svoj trud.

Zaradi slabega vremena so nekatere načrtovane dejavnosti odpadle, so se pa toliko bolj veselili otroci, ko so si v vrtcu ogledali lutkovno predstavo Koza rogata v izvedbi lutkovne skupine Ra-Ra.

Župan občine Moravske Toplice Alojz Glavač je skupaj z ravnateljico Vrtcev Moravske Toplice Simono Kaučič podelil posebna priznanja, tako je priznanje za najstarejšo udeleženko dobila Cvetka Mojzer, priznanje za najmlajšo udeleženko je romalo v roke deklice iz vrtca Helene Kocet, medtem ko je priznanje za najštevilčnejšo družino na prireditvi dobila družina Kocet-Gregorec.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.