https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Dobrodelna akcija za žrtve poplav v Srbiji in BiH

19.05.2014 ob 17:15  

Kot posledica močnega deževja v zadnjih nekaj tednih so prebivalce Srbije ter Bosne in Hercegovine prizadele najhujše poplave v zadnjih desetletjih. 


V to zgodbo je neposredno vpet tudi eden od igralcev Panvite Pomgrad Dejan Pelemiš, ki je letos pomagal odbojkarskemu klubu Panvita Pomgrad do lepega uspeha. Njegova družina se z vsemi ostalimi prebivalci na območju Zvornika bori v težkih pogojih in razmerah, ki vladajo na zemlji, južneje od Slovenije. Sam zelo težko spremlja nastalo situacijo iz Slovenije in pravi, da se počuti nekoristnega. Zato so v društvu Labda v soorganizaciji z drugimi društvi staknili glave kot mnogi posamezniki in organizacije, ki želijo na svoj najboljši način pomagati ljudem v nastali situaciji, in začeli z akcijo zbiranja sredstev in stvari za vse pomoči potrebnih na poplavljenih področjih. 


Zato te vabimo, da se nam v dobrodelnem duhu pridružiš tudi ti in pomagaš na svoj najboljši možen način. V tej prvi fazi so najbolj potrebne spalne vreče, zložljive postelje, posteljnina, ležalne podloge, dežna oblačila, gumijasti škornji, plenice, ustekleničena voda, konzervirana hrana, žepne svetilke in odeje, sredstva za dezinfekcijo, paketi s hrano (konzerve - rok trajanja najmanj pol leta), higienski pripomočki, material za nego dojenčkov in otrok, obleke in čevlji.

ZBIRNI CENTRI:
MURSKA SOBOTA
Binkoštna cerkev Murska Sobota
Ciril Metodova 1a
vsak delovnik od 16h-18h
kontakt: 041/357-598(Dušan)

BELTINCI
Športni park Beltinci - LABDA BEACH CENTER
vsak dan ob lepem vremenu od 17h naprej
kontakt: 031/355-562

RADENCI
Trgovina ORTOMAR (v zgradbi DOSOR)
od pon. do pet. od 8h do 16h
v soboto od 8h do 12h
kontakt: 041/756-060(Bogdan)

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.