https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Akcija zbiranja sredstev za prizadete v poplavah v Gornji Radgoni

Gornja Radgona, 20.05.2014 ob 11:00  

Po hudih poplavah na območju Srbije in Bosne in Hercegovine se po celotni Sloveniji zbira pomoč za prizadete. Zbiranje bo organizirano  tudi v  Gasilskem domu Gornje Radgone


Tako se bodo tudi v Gasilskem domu Gornje Radgone zbirala sredstva za ogrožene. Zbiranje bo potekalo od 20.5.2014 do preklica. Na območnem združenju Rdečega križa Gornje Radgone bo v sodelovanju z Območnim združenjem veteranov vojne za Slovenijo, Območno zvezo slovenskih častnikov Gornje Radgone in prostovoljnim gasilskim društvom Gornje Radgone in Zvezo policijskih veteranskih društev SEVER, pododborom Gornje Radgone zbirala sredstva za pomoč prizadetim v poplavah tako v Srbiji kot Bosni in Hercegovini. Zbiranje bo potekalo od torka, 20.5.2014 do preklica. Zbirna mesta bodo odprta v Gasilskem domu Gornje Radgone od 8 ure zjutraj do 18. ure popoldan.

 

FOTO: Forum gasilci.org

Med nujne materialne potrebe se uvrščajo konzervirana hrana, ustekleničena voda, spalne vreče, zložljive postelje, posteljnina, ležalne podloge, dežna oblačila, gumijasti škornji, plenice, žepne svetilke in deke. V humanitarni namen za zbiranje denarnih prispevkov je odprt tudi račun

- Rdeči križ Slovenije, Mirje 19, 1000 Ljubljana

- TRR: SI56 0310-0111-1122-296

- SWIFT: SKBASI2X

- Koda namena: CHAR

- Sklic za Bosno: 00 937057, sklic za Srbijo: 00 937058

- BIC banke: SKBASI2X 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.