https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Občina Murska Sobota v mestu postavila servisna stojala za kolesa

30.05.2014 ob 7:05  

 Mestna občina Murska Sobota je v okviru spodbujanja kolesarjenja po mestu postavila dve stojali za popravilo koles, imenovani »Bike Box«.


Servisna stojala za kolesa so uporabna na javnih mestih, kjer se zadržuje ali potuje mimo večje število kolesarjev. Opremljena so z orodjem za osnovna popravila koles in z ročno tlačilko za manometrom.

Prvi takšni stojali, ki sta inovativni izdelek podjetja RIDE d.o.o. iz Murske Sobote,  ki ju je tudi namestilo, se nahajata na  ulici Štefana Kovača, nasproti Gledališča Park ter na Slovenski ulici pri Kompasu. Za servisni stojali za kolesa je Mestna občina Murska Sobota namenila 950,00 EUR.

S tem Mestna občina Murska Sobota uresničuje zadane cilje na področju trajnostne mobilnosti in občanom nudi tudi možnost popravila koles v mestu.

Napravo BIKE BOX je že preizkusil Tomaž Trajbarič, član Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu in zadolžen za varnost na območju Mestne občine Murska Sobota s strani Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.05.2014 ob 10:28 Kolesar gost

      Mislen ka bi lejko občina teh 950 EUR dosti bole pametno izkoristila, saj so določeni delo sobote katastrofalno urejeni. Sakši keri ma bicikl pa itak cuj dobi osnovni klujč za malo šrajfanja - tlačilko maš pa na sakšon petrole pa še klačite je nej trbej.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.05.2014 ob 10:52 Olio gost

      Kr neki.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.05.2014 ob 21:09 realist gost

      kak ste vij zakompleksani narod toga nega !!!! Nekaj dobroga bar za kolesare napravijo keromi se mogoče nekaj po pote zgodij pa na mesto ka bi biciklin domo vleko ga lejko mogoče hitreje do te naprave sprave....ali neeej FAUŠARIJA je takša gratala ka kole se naprave de se najšo nekše KRETEN kak sta vuva dva pa ta začala bluzite ka nika nej dobro ka napravijo !

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.05.2014 ob 8:35 Kolesar gost

        Ne razmen ka bi to melo z faušarijo veze. Samo pravin ka bi se dalo bokše skoristite tej pejneze - malo je drago za eno pumpo pa dva klujča 950 eur ale?? - Za moje pojme bi lejko za tej pejneze tisto 30cm lujknjo par metrov kraj na cesti zakrpale. Me prav zanijmle kelko kolesarov de tan bicikln šrajfalo.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.05.2014 ob 22:58 pravi kolesar gost

      @gost - Kolesar, po tvoje sigurno sakši ka se delat ali v trgovino pela z biciklinon v žepi sebov pela orodje. vsi petroli v soboti so izven mesta, lidje pa živijo v mesti. enomi iz centra sobote so verjetno bole pri rouki ta stojala kak pa kompreso na petroli na tišinski ali pa na črpalkaj pri btc-ji.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.05.2014 ob 8:41 Kolesar gost

        no, trgovine so pa v centri nej? mate prave argumente... A se sakše pela mimo toga stojala kda v službo ide pa v trgovino? pa se njemi glij tan neka pokvare? mislen, kao ka so zdaj tej stojala pripomogla k mobilnoste .. zdaj de znankar mrgolelo kolesarov tan okole. Nej ka bi se zbile kere de prve šrajfo ;)

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.05.2014 ob 10:14 gost gost

      Kolesar = negativec + nevoščljivec + primitivec

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.