https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Žerjav: Želijo me medijsko diskreditirati za 15 tisoč evrov na mesec

02.12.2010 ob 10:36  

Prekmurski poslanec v državnem zboru in predsednik Slovenske ljudske stranke (SLS) je danes preko svojega Facebook profila opozoril na poskuse domnevne medijske diskreditacije.

Žerjav, ki danes praznuje rojstni dan, je med drugim zapisal: »Res zanimiva pa je bila "čestitka", ki sem jo prejel včeraj zvečer. V naši državi namreč obstajajo ljudje, ki so pripravljeni plačati 15.000 evrov na mesec za medijsko diskreditacijo mene osebno. A si predstavljate kakšen denar je to?«

Žerjav: Počakajmo, če se bo kaj zgodilo

Na naše vprašanje, kdo ga želi medijsko diskreditirati, odgovarja: »Vse, kar vem, je zapisano, več pa ne vem. Več kot očitno je, da to državo iz ozadja vodijo omrežja.« Pravi, da še ne ve,  kako se bo na domnevne poskuse diskreditacije odzval. »Ne vem, zakaj gre in kdo stoji v ozadju ter  kakšen je namen. Počakajmo, če se bo kaj zgodilo,« še dodaja predsednik SLS.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. vinci
      02.12.2010 ob 13:03 vinci

      Ja, saj to je zdaj moda po celem svetu (tudi mi smo del globalizacije).

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. read
      02.12.2010 ob 17:16 read

      Forum 21 in Kučan v ozadje!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.