https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Štihec in Janković podrobnosti s srečanja nočeta razkriti

31.05.2014 ob 7:00  

Janković in Štihec sta potrdila, da sta se srečala, o čem je tekla beseda, pa oba molčita.


Kot smo poročali pred dnevi, se je murskosoboški župan Anton Štihec minuli petek mudil pri ljubljanskem kolegu Zoranu Jankoviću, katerega je v preteklosti kritiziral in zavračal sodelovanje z njim. Na tokratnem obisku naj bi Štihec po naših informacijah Jankovića prosil za podporo Pozitivne Slovenije pri njegovi kandidaturi na lokalnih volitvah, ki bodo letos jeseni.  

Za podrobnejše informacije smo se obrnili tudi na župana Štihca, ki nam je sporočil: »Ker sem se v Ljubljani udeležil prireditve, na kateri je Mestna občina Murska Sobota prejela naziv "Prostovoljstvu prijazno mesto", ki je potekala v Ruskem centru znanosti in kulture, ki se nahaja v neposredni bližini ljubljanske mestne hiše, sem se spotoma, spontano oglasil pri županskem kolegu Zoranu Jankoviću, ki me je vljudno sprejel.« Podrobnosti pogovora z Jankovićem nam Štihec ni želel izdati.

Prav tako pa je o temi pogovora skrivnosten ljubljanski župan Janković, ki je sicer potrdil, da se je prejšnji teden srečal s Štihcem. Iz Jankovićevega kabineta so nam zaupali le, da je bilo srečanje neformalne narave.

Štihec - malo na levo, malo na desno?

Naši viri pravijo, da Štihčeva namera za podporo Pozitivne Slovenije nikakor ni spontana, ampak Štihec dejansko upa na podporo Jankovića. Po drugi strani naj bi Štihec za podporo lobiral tudi v taboru SDS-a. Štihec je sicer član stranke Državljanska lista, katere predsednik Gregor Virant je nedavno odstopil. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.05.2014 ob 8:02 gost

      Težko najdeš tak pošteniva in načelniva osebka z visiko stopnjo morale.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.05.2014 ob 8:33 opa gost

      vaš viri ??? halo pa kak lejko narod pumpate z vašimi vir (mađister) fajn van je povedo kak je bilo in pika vi pa li napekate .sranje od portala rejsan ste betežni in obsedeni z štihecon. aja ka ne pozabim,še itak san nej dobo odgovora ,kda in kje sta bila štihec in irena brunec sošolca ?se še spomnite kakšen naslov ste meli ???

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.05.2014 ob 9:05 Jaja gost

      Baje je stihec resno spitavo jankovica za podporo, iz prve roke san cul,hehe

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.05.2014 ob 13:50 filo gost

      Groza, kakšna osebnost je Štihec. Preko vsega je pripravljen iti, samo ka bi obdržal službo. Za lidi in načela mu neje mar....

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.05.2014 ob 14:22 gost

        ges vas razmim ??? vejpa človek je župan in se more srečuvati z marsikom.po vašem se nebi štihec sploj smel pojavlati v javnosti.verjetno van nebi niti pasalo če bi župan odo samo delat in domov vi bi gvušno kaj najšli ;-)

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.05.2014 ob 22:10 gost gost

      Gda te kak medij predložili dokaze za vaše trditve, če jih od nobenega od imenovanih nejste dobili. Vi to misli čitate? Na osnovi čega napišete članek? Tut?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.05.2014 ob 22:14 dvojna morala gost

      Štihec so že zdaj podpirale leve in desne stranke. Enim očitno ide v nos, ka je imel vedno podporo petih, šestih strank. Ne podpira ga samo soboška koalicija, štera pa je itak unikatna v SLO. Tam Celeca ne moti malo levo, malo desno, gda se je spajdašo SDS z LDS in SD. Dvojna morala. Zdaj pa na Pomurce nabijate članke z naslovi "malo levo, malo desno". Celec, pometi pred svojim pragom najprej. Ti si najbole malo levo, malo desno.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.06.2014 ob 14:58 wewe gost

      vsi znamo ka idejo volijtve cuj, pa koga ta stran podpejra, taka se že vsi pripravte na blatenje sedanjoga župana sake den.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.06.2014 ob 11:10 -2014 konec gost

      Ka si tej Stihec nemre najti drugo sluzbo, ka mu je tak fajn biti zupan ? Nej tak tesko vrteti gezik in glavo gor drzati kak puran in doj gledati siromake- geli ? Samo ko pride problem na TV te se odzove in pameten dela. Mesto trbe dati drugemi on pa delat na njivo ali za masin . Ta dela so nej sramotna ali ga manjak ma ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.