https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zelenjavne specialitete kot jih pripravi Martina iz Gostilne

Murska Sobota, 02.06.2014 ob 10:15  

Trgovina Zelena točka v trgovskem centru BTC Murska Sobota, ki se ukvarja s prodajo sveže integrirano pridelane lokalne zelenjave, je v soboto pripravila Dan odprtih vrat sveže zelenjave.


Mimoidoči so lahko na brezplačni degustaciji poskusili mladi krompir z zelenjavo in okusno špargljevo juho, kar je pripravljala  simpatična in zgovorna Martina, ki je pred kratkim sodelovala v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa.

 

V njihovi ponudbi najdemo poleg zelenjave še razne sokove, kise, peciva, testenine, čaje, začimbe, med, moke, olja, sveži kruh iz krüšne peči itd. Lokalno pridelana zelenjava je zaradi krajših transportnih poti manj obremenjena s škodljivimi snovmi, je bolj sveža, zrela in polnejšega okusa ter ima več vitaminov in višjo hranilno vrednost. Sezonsko ponudbo v Zeleni točki večkrat predstavljajo obiskovalcev na raznih degustacijah. Obiskovalci so to soboto poleg pokušnje lahko dobili ideje kako pripraviti mladi krompir malce drugače in morda pripraviti za kosilo tudi doma špargljevo juho.

 

Avtor: Ksenija Glažar

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. smrt
      02.06.2014 ob 14:24 smrt

      Ta Martina še itak nej zaposlena ?Pa te je senjala na glas ka de mejla gostilno pa ka vse .E boug moj dragi ka njin dela 5 minut slave .

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.06.2014 ob 21:33 Pf gost

      Ka pa te ti veš o njej........ona je zaposlena in dela tudi zase...če pa te kaj moti pri njej pa ti priporočam da njej osebno povej seveda če upaš....... al te očitno moti da ji gre sedaj boljše kot prej.....raje se brigaj zase pa boš imel celo življenje kaj za počet........

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. smrt
      04.06.2014 ob 12:10 smrt

      Pf .......... zaleti se mi v rit

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.06.2014 ob 12:13 ms gost

      pf .Tij se brigaj za sebe vsak lahko izrazi mnenje kot mu paše .Ne lapaj brezi veze .Kaj pa je ona da ji ne bi človek upal kaj povedati v obraz ?Spelji se

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.06.2014 ob 7:48 Fausija gost

      Zazigaj Martina fejst baba si ! Kile nemajo nic opraviti s srcnostjo in notranjo lepoto cloveka.

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.06.2014 ob 16:21 ljubljana gost

      ha tale še govort ne zna Slovensko

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.