https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: »Pesem naj druži ljudi« v Beznovcih

Beznovci, 04.06.2014 ob 7:10  

Turistično društvo Vrtnica iz Beznovcev je v nedeljo organiziralo tradicionalno prireditev Pesem naj druži ljudi.


Na odru se je predstavilo 10 izvajalcev: ljudske pevke Vrtnice iz Beznovec, ljudske pevke Žlahtna kapljica iz Doline, ljudske pevke iz Lipovec, ljudski pevci in godci Zgrablenci na kvadrat iz Budinec, mešani pevski zbor Rožmarin iz Pertoče, folklorna skupina in pevke KTD Moščanci, ljudski godci Vinski bratje iz Gederovec, ljudski pevci KD Vrelec iz Benedikta, Družina zapoje iz Vadarec ter gostje iz Medžimurja VIS Štrigovčani. Na koncu so vsi nastopajoči skupaj zapeli dve pesmi, ki se jim je pridružil tudi marsikateri gledalec.

Za dobro voljo med nastopi je poskrbel Pohorski klatež, po prireditvi pa je sledilo druženje ob živi glasbi.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.