https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Policisti PP Lendava kolesarili okoli Slovenije

04.06.2014 ob 13:00  

Policisti PP Lendava so kot že v preteklih letih tudi letos odšli na štiri dnevno kolesarjenje. Tokrat so prekolesarili okoli Slovenije in opravili svojo različico DOS-a.  


Na pot so se odpravili 26. maja 2014 in kljub slabemu vremenu, ki jih je spremljalo skoraj vsak dan, prekolesarili okoli Slovenije v dolžini 930 km. Skrajšano pot zaradi slabega vremena (začrtana pot 1012 km) so v sestavi Boštjana Hrena, Tadeja Perša (oba spremljevalno vozilo ) in kolesarjev Tomaža Kosa, Tomaža Pertocija, Boruta Horvata ter Matjaža Pleha opravili v štirih dneh.

Pot je potekala iz Lendave  preko Dobrovnika, G. Radgone,  Šentilja, Maribora, MP Holmec Jezerskega vrha (1218m), Retnje ( 1.dan ), Begunje, Jesenic, Vršič (1611m) Nove Gorice, Sežane, Črnega Kala, Kopra (2. dan ), Kozine, Cerknega, Babnega polja, Osilnice, Črnomelja, Ručetne vasi ( 3.dan ) in Novega mesta, Brežic, Rogatca, Ptuja, Ormoža, Lendave (4. dan ). V tem času so prekolesarili 930 km, naredili 7910 višinskih metrov, dnevno porabili nekje po 4000 kalorij  in vse skupaj na kolesu preživeli nekje 35 ur. Imeli so tudi eno preluknjano zračnico in mnogo mokrih oblačil ter tako 29. maja 2014 kljub slabemu vremenu brez poškodb srečno prispeli na cilj.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.06.2014 ob 14:07 ms gost

      ziher so njin še šiht pijsali ?

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.