https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Ta veseli dan kulture v Murski Soboti

03.12.2010 ob 16:01  

Ta veseli dan kulture je dozorel z leti. Začelo se je v Prešernovem letu 2000, ko je Ministrstvo za kulturo dalo pobudo za dneve odprtih vrat slovenskih kulturnih ustanov in tako so danes na svoj račun prišli vsi ljubitelji kulture.

Praznovanje Prešernovega rojstenega dne so obeležili tudi v Murski Soboti, kjer so različne kulturne institucije odprle vrata za svoje obiskovalce. Na Trgu kulture so Pokrajinski muzej Murska Sobota, Pokrajinska in študijska knjižnica in Galerija Murska Sobota pripravili sejem muzejskih publikacij, ki je potekal med 10. in 16. uro. Ob tej priložnosti so se novi člani lahko brezplačno vpisali v PIŠK Murska Sobota, potekali pa so tudi vodeni ogledi knjižnice.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.