https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Dan radgonskega rokometa

09.06.2014 ob 8:00  

Rokometna sezona 2013/14 se je zaključila in zato so radgonski rokometaši spet pripravili tradicionalni že 27. memorial Mateja Klopčiča – Dan radgonskega rokometa – kjer so se srečali vsi ljubitelji rokometa. Dan je bil namenjen druženju različnih generacij radgonskih rokometašev in hkrati tudi zaključek sezone 2013/14.


V športni dvorani Radenci je potekala tekma mini rokometašev, tekma mlajših in starejših dečkov ter tekma članov in veteranov. Na koncu je potekala kratka slovesnost, ki jo je vodila Breda Žunič in podelitev nagrad NAJ 7 igralcem sezone 2013/14.

NAJ 7 igralcev sezone 2013/14:

Naj igralec mini rokometa Osnovne šole Gornja Radgona je postal Žak Cartl

Naj igralec mini rokometa Osnovne šole Sveti Jurij ob Ščavnici je postal Mihael Vrbnjak

Naj igralec mlajših dečkov A je postal Mihael Kolbl

Naj igralec starejših dečkov B je postal Jan Rozman

Naj igralec starejših dečkov A je postal Boštjan Šijanec

Naj igralec članov je postal Matevž Žunič

NAJ 7 igralec pa je letos postal Žiga Holc, ki pripada ekipi starejših dečkov A, ki so dosegli odlično uvrstitev v svoji selekciji, saj so se uvrstili na 12. mesto.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.