https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Miro Cerar že pred Janšo in Pahorjem

09.06.2014 ob 12:00  

Kot poročajo Slovenske novice bi stranka Mira Cerarja (SMC) na volitvah, če bi te bile v nedeljo, zmagala. V tednu, ko se je predstavila javnosti, bi po anketi Dela osvojila 16,9-odstotno, SDS na drugem mestu pa 13,1-odstotno podporo. Tretjo mesto bi zasedel SD s 6,5 odstotka.


Od četrtega mesta dalje po rezultatih ankete sledijo Desus (4,9 odstotka), Zavezništvo Alenke Bratušek (4,5 odstotka), NSi (3,7 odstotka), PS (1,7 odstotka), SLS (1,4 odstotka) in DL z 0,5-odstotno podporo.

Srednja ocena vlade v tokratni Delovi anketi je 2,20 (podpira jo manj kot 20 odstotkov prebivalstva, ne podpira pa jo skoraj 70 odstotkov). Srednja ocena državnega zbora (DZ) je 2,03 in je najnižja v tem letu.

Cerar se je zavihtel tudi na vrh priljubljenosti in prehitel predsednika republike Boruta Pahorja

Tretji je evropski komisar Janez Potočnik, četrti predsednik SD Dejan Židan in peti predsednik stranke Verjamem Igor Šoltes. Predsednica vlade, ki opravlja tekoče posle, Bratuškova je na 11. mestu.

Ocena se je najbolj izboljšala vodji poslanske skupine NSi Mateju Toninu, najbolj pa znižala ministru za izobraževanje, ki opravlja tekoče posle, Jerneju Pikalu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.06.2014 ob 15:08 bor gost

      Stranka Mira Cerarja (SMC) bi na volitvah, če bi te bile v nedeljo, po anketi Dela dobila 16,9-odstotno podporo, SDS na drugem mestu pa 13,1-odstotno. ----------------------------------------------------------------- Vse kaže, da se ob izdatni podpori medijev zopet bliža nova in temeljita natega volilcev po vzoru Pozitivne Slovenije z njenimi priveski.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2014 ob 18:15 kure gost

        Nobenega natega volivcev ne bo s strani SMC ,to bo en ,ki bo pokazal da ni vse v lopovščini in kraji ,potvarjanju in lažeh ,pokazal bo ,da se da voditi državo na pošten način in za dobrobit vseh ne pa določenih strankarskih vojščakov

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2014 ob 16:58 32323232 gost

      Me ne presenča, da mnogi pripadniki starih političnih strank, ki so v zadnjih dvajsetih letih in več učinkovito zapravili in zadolžili Slovenijo, sedaj trepetajo. Tisti, ki jih najbolj daje preganjavica (pogosto so to Janševi z njim na čelu), seveda v vsem vidijo zaroto. Le to ne, kar je resnica: da so ljudje njihovih lopovščin siti in jih želijo preprosto zamenjati kot se to pač v normalni demokratični državi zgodi.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.06.2014 ob 18:26 felix gost

      Mora v državi,ki je zavožena na celi črti priti izobražen ,pameten in nekonflikten človek ,ki bo znal ločiti zrnje od plev s pomočjo pravne države očistiti Slovenijo in vse ,ki so na nepošten način prišli do premoženja poslal tja kje jim je mesto -ZAPOR,vendar to brez izjem Zdravnike ,sodnike,odvetnike ,gostince ,trgovce,zidarje,frizerje in vse ki so ogoljufali državo-ti imajo korist ,plačujemo pa vsi davkoplačevalci zato novo ,ki nam bo na voljo mora nadomestiti stare iztrošene in zanikrne politike

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.06.2014 ob 10:58 - VESELJE gost

      Me veseli, ka so se ljudje zbudili od dolgega zimskega spanca ! Samo novi ljudje in drugace misleci bodo Slovenijo spravili pokonci. Vse slabo odstranili in videli revne in spremenili zakone, ki ne bodo pisane na kozo tajkunom.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.