https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Po dobrem desetletju spet trgovina na Hotizi

Hotiza, 11.06.2014 ob 8:00  

Kar dobro desetletje so bili krajani Hotize prikrajšani za možnost nakupovanja, tako dolgo namreč niso imeli trgovine, do torka. V torek je namreč SKZ Črenšovci na Hotizi odprla "Hotižanko" in trgovino spet vrnila med ljudi. Otvoritve se je udeležilo veliko število vaščanov, ki niso skrivali navdušenja nad tem, da se jim po nakupih ne bo treba več voziti v oddaljene kraje. Nad ponovno oživitjivo trgovine so bili zadovoljni tudi predstavniki občinske in lokalne skupnosti, ki so si novo pridobitev prišli ogledat tekom dneva.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.06.2014 ob 8:06 xy gost

      Ja končno pa smo se le dočakali. Uspelo je. Čestitke. Kje so pa bili občinski in vaški veljaki? Ali si niso mogli vzeti 5 minut časa in se pokazati ljudem? Ko bodo volitve jih bo pa vsepovsod polno. Njih trgovina ne zanima

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.06.2014 ob 10:40 gost

      Rejdno lipou zgleda. Se san van navoščejni.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.06.2014 ob 20:38 pipi gost

      jezuš kakša pidobitev kak so vejseli na toj hoti

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.06.2014 ob 20:46 vinko megla gost

      Rejsan škoda ka so še jin nej napravili kmetijske zadruge tou bi jim bole šlo ka tak in tak so sami kmetovje pa tudi z sela.tu,pa ne nucaš zadruge tak maš se doma na tou jin je lekar napravo janša ka zdaj nede odo več na otizo mirijt hrvate.Na pa naj jin bou si bar kakša stara mamca žarki cuker kujpi ka de lejko ga cecala pa na takše somarije se vse fele najdejo po zadrugaj nej.

      0 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.06.2014 ob 10:01 jessy gost

      Joj eni ste za zares nevljudni. Absolutno, da je za Hotižančare ta pridobitev pomembnega značaja predvsem za starejši del populacije, ki ga bo pa glede na vse statistične podatke tudi vedno več. Tudi, če je samo trgovina nekomu bo najvrjetnje ogromno pomenila. Bodi človek do človeka ;)

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.06.2014 ob 15:56 Replika gost

      vinko megla, vse veš o Hotizi in hotižanih, a ne da? Koga pa poznaš od hotižanov in kolikokrat si že bil na Hotizi? Ne, niso na Hotizi sami kmetovje. Je tudi veliko izobraženih in zaposlenih vaščanov. Malo prosim premisli, prej kot greš tak bedarije javno pisat. In ne žali kmete, vsaj nekaj delajo in ne mešajo megle ob tej vročini. Aha, še to, nisem s Hotize, tvoj komentar se me osebno ne dotika, me pa moti tvoje razmišljanje. In zakaj te tako zelo moti, če se nekdo odloči odpreti trgovino, kjer je nekoč že bila? Meni se zdi predvsem pozitivno, da si imajo tudi starejši vaščani Hotize sami priskrbeti osnovne življenjske dobrine (verjetno ne bodo šli samo po "žarki cuker", ti ga pa kar veselo "cecaj", če ti je tako všeč in nimaš pametnejšega dela). In še objekt je vzdrževan.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.06.2014 ob 18:06 vinko megla gost

      Jajaj replika@ tak si napijsau kak kakši doktor kurje fizike ka pa te trbej v takše selo kak je Hotiza zadrogo pa vas več nega kak 100 bogi siromačeki Hotijški živlenske dobrine bi si kupovali pa bojekt zdrževali če bi pomojen bilou v takšnoj vese ge so kmetje nej nega nikše zadruge kumi na čast tak ste meli kmetijsko zadrugo pa pekarno pa ste tak odili samo kupuvat socialni kruj zatou pa je vse propadnolo in tak de ta zadruga propadnola škoda toga časa in vzdževanja ka so na Hotizi tak samo škrtlav narod.Na Hotizi san še nej bu pa nebon niti šo ta ka tak samo norije in probleme delate z hrvatami in to je značilno za Hotijške seljake.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.06.2014 ob 7:23 rok gost

      Vinko megla = budala na kvadrat !!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.