https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Lipa znova v znamenju langašev

Lipa, 13.06.2014 ob 12:30  

V Lipi je potekala že 7. Langašijada. Letos se je enajst ekip ponovno potegovalo za najboljše uvrstitve. Ocenjevalna komisija pa ni ocenjevala samo izgleda in okus langaša, ki ga je ekipa pripravila, ampak tudi urejenost in okrašenost mize.


Najbolje so se uvrstile naslednje ekipe:

1.            mesto PGD LIPA

2.            mesto KTD DOKLEŽOVJE

3.            mesto KORK DOMANJŠEVCI

Letos so organizatorji gostili še ekipo iz Trebnjega, slednji so bili tudi prvi organizatorji in pobudniki tekmovanja v pripravi praženega krompirja.

Poleg tekmovalnih langašev, ki so hitro zmanjkali, so organizatorji poskrbeli in pripravili še dovolj langašev za vse obiskovalce prireditve.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.06.2014 ob 15:56 tinč gost

      Melinčarji , pa so bilij v močni postavi , z dvema ekipama ! Se vijdi ge su pridni lidji ! Čestitamu ten mamcan !?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.06.2014 ob 18:19 vinko megla gost

      Na tak je zdaj so langaše cvrli te do krumple pa cvrli skozi se nekaj dogaja.Ja telko ka narod pejneze cecajo drujštva te langaši od lipe do melijnec do tornišča in brazilcof so te somarije že v navado prišle samo ka se nikaj dogaja pa odavle eli pa kšenki tala ten lakotnjakon ka so sigdar tan polek ge se nikaj dogaja in te znajo ka de tudi nikaj kšenki ka si napunijo te debele bleke kšenki.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.06.2014 ob 8:41 Stewen gost

      Zelo se strinjam z Vinkom Megla, saj razmišlja zelo jasno . ne megleno, kajti ljudi, ki radi "žrejo", ne da bi jim bilo treba plačati, je iz dneva v dan - vse več. To dokazuje tudi otvoritev trgovine SKZ Črenšovci, z. o. o., na Hotizi, kjer so častili.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.