https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Žižkih ponovno pokalno tekmovanje GZ Slovenije

Črenšovci, 22.06.2014 ob 12:00  

V organizaciji PGD Žižki so se letos že drugič pomerile ekipe za Pokal Žižkov, samo tekmovanje pa je štelo tudi za Pokal GZ Slovenije. Tekmovanja so se poleg ekip, ki tekmujejo v tekmovanju, udeležile tudi druge ekipe, tako da se je zbralo čez štirideset tekmovalnih ekip. Tekmovanje za Pokal Žižkov je kot uvod v praznovanje 90. let PGD Žižki, ki bo svojo slovesnost doživelo prihodnji vikend.

Tekmovanje je bilo sestavljeno iz dveh disciplin: vaja z motorno brizgalno in štafetni tek brez ovir. V močni konkurenci je pri članih A slavilo Tinje 1 (Žižki 6., Črenšovci 12., Motovilci 13.,Turnišče 17. in Trnje 18.). Pri članicah A je slavilo Hajdoše (Žižki 8., Renkovci 9. in Dolnja Bistrica 10.). Pri članih B je prav tako slavilo Hajdoše, pri članicah B pa Begunje (Žižki 5.).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.06.2014 ob 18:14 gost

      Bravoo Žižki!!!!! Članice A,članice B in člani A. Ponon vannn!!!! Bravo tak naprejjjj.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.06.2014 ob 6:50 gost

      To je TEKMOVANJE, nej pa obične pijanke sakši kunec tedna, ge tekmovanje nema kaj dosta veze. Saka čast organizatori, mij smo nej tekmuvali, smo pa prišli gledat. Na takšnon tekmovanji se vijdi raven pomurskij gasilskij ekip, gladko med zadnjimi.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.06.2014 ob 17:26 gost

      Torej ste tudi vi med temi ta zadnjimi, zato ne nakladaj;)

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.06.2014 ob 22:06 gost

      V Pomurju se to zadnjih par let komaj začelo premikat v pravo smer in delat na dobrih ekipah, katere pa kar hitro dvigujejo formo in kvaliteto. Ne smemo pozabit da je notranjska Slovenija, leta pred nami, kar se tiče tekmovalnih enot in KuppelCup lige. 2013/2014 je v pomurju bila komaj prva KuppelCup liga, kjer se je tudi pokazalo da s časi 15, 16, 17 sekund za spajanje sesalnega voda, nismo tako daleč za slovensko elito in se ji hitro pomurske enote približujejo. Je kar nekaj dobrih in perspektivnih ekip kot so Beznovci, Korovci, Motovilci, Sovjak in seveda tudi Žižki, ter še se najde kakšna ekipa.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.06.2014 ob 21:44 gost

      Žižki so super

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.