https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Na šestem sejmu NVO sodelovalo več kot 40 nevladnih organizacij

Murska Sobota, 22.06.2014 ob 10:00  

Včeraj je na Trgu kulture v Murski Soboti potekal 6. Sejem nevladnih organizacij Pomurja 2014, ki ga organizira Lokalna razvojna fundacija (LRF) za Pomurje v okviru Regionalnega stičišča NVO Pomurja.

 

Namen sejma je, da se nevladne organizacije predstavijo širši javnosti, da promovirajo svoje aktivnosti, izdelke, projekte, se medsebojno družijo, spoznavajo, izmenjujejo izkušnje in iščejo ideje za morebitne nove (skupne) projekte. Sejem nevladnih organizacij je brezplačna priložnost, da svoje društvo, zavod ali ustanovo predstavite širšemu krogu ljudi.

Predstavitvene mize na sejmu so tako bile brezplačne in namenjene nevladnim organizacijam iz Pomurja ali tistim, ki tudi tukaj delujejo, da lahko predstavijo svoje aktivnosti, projekte, izdelke - skratka izkoristijo priložnost za promocijo in obenem izmenjajo ideje, se povezujejo in iščejo morebitna projektna partnerstva. Sicer pa je namen vsakoletnega sejma nevladnih organizacij tudi v tem, da se širšo javnost opozori na pestrost in pomen nevladnih organizacij v vsakdanjem življenju.

Častni pokrovitelj 6. Sejma nevladnih organizacij Pomurja je bil župan MOMS g. Anton Štihec.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.