https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Podpredsednica SLS Jasmina Opec: Smo zmagovalna ekipa z rešitvami

Murska Sobota, 24.06.2014 ob 10:15  

V prostorih Hotela Zvezda v Murski Soboti je podpredsednica Slovenske ljudske stranke Jasmina Opec skupaj s svojo ekipo, dvema kandidatoma za poslanca v Državni zbor Republike Slovenije, Slavkom Škerlakom in Romanom Gruškovnjakom, napovedala prihod zmage Slovenske ljudske stranke v Prekmurju in ponovno izvolitev v poslanske klopi ob prihajajočih parlamentarnih volitvah. 


Zmagovalna ekipa z rešitvami

Opecova je poudarila, da so v minulem mandatu trenutno odhajajoči vladni koaliciji predlagali marsikatere rešitve za dobro Slovenije, a žal za njih niso imeli posluha. Vlado so opozarjali na dvojno obdavčitev delavcev, ki se vozijo na delo v sosednjo Avstrijo in na nespametno ravnanje ob sprejemanju nepremičninskega davka, vendar pa o ponujenih rešitev niso želeli slišati. Rešitve so predlagali tudi za učinkovitejši in pravičnejši razvoj Slovenije, ne zgolj Ljubljane. To je tudi razlog, da so sedaj za letošnje predčasne volitve v Državni zbor sestavili najboljšo ekipo, ki ve, kaj so potrebne rešitve in ki jih bodo skupaj tudi udejanjili.

"Gre za najmočnejšo ekipo na listi Slovenske ljudske stranke, ki bo v Prekmurju dobila najboljši rezultat stranke v Sloveniji. Smo zmagovalna ekipa z rešitvami," je bila odločna Opecova, ki kandidira za poslanko na predčasnih parlamentarnih volitvah. Ker verjamejo v rešitve, so jih tudi vnesli v program Slovenske ljudske stranke. Vnesli jih bodo tudi v koalicijsko pogodbo, ko bo celotna ekipa zasedla eno od ministrskih mest prihodnje vlade.

Verjamejo v zmago na letošnjih predčasnih volitvah

Škerlak je svoje znanje utemeljeval na gospodarskem in kmetijskem področju, kakor tudi v javni upravi. Za poslovne vode se je odločil v lanskem letu in ustanovil družinsko podjetje, katerega uspešno nadgrajujejo. Svoje izkušnje je pridobil kot član Predsedstva Gasilske zveze Slovenije iz Pomurja, član regijskega gasilskega sveta za Pomurje, član odbora za požarno varnost, član odbora za gospodarstvo v Občini Moravske Toplice in tudi kot član upravnega odbora združenja policijskih šefov Slovenije. 

"Po dolgoletnih izkušnjah sem se odločil, da poskušam skupaj s svojim znanjem aktivno soustvarjati našo skupno boljšo prihodnost, ki jo Prekmurje najbolj potrebuje. Verjamem v našo ekipo, ki bo na letošnjih volitvah v Državni zbor zmagala," je trdno prepričan Škerlak.

Ekipa z rešitvami za nastalo situacijo

Gruškovnjak, ki se je Slovenski ljudski strani ter ekipi Opecove pridružil leta 2010, je še dodal, da mu je Slovenska ljudska stranka po svojem programu in delovanju v dobro ljudstva najbolj pisana na kožo, ekipa pa ima vedno na voljo rešitev za situacijo, v kateri smo.

Opecova je predstavila tudi program in pogoje za podpis koalicijske pogodbe ter slogan ekipe – rešitev. Zavzemajo se za dokončno ureditev davčnega položaja delavcev, ki delajo v Avstriji, za enakopraven položaj Prekmurja napram ostalim delom Slovenije, predvsem  Ljubljani, za učinkovitejše pravosodje ter za razvoj kmetijstva in gospodarstva.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija