https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Že tretje po vrsti Fanke bodo drugega avgusta

03.07.2014 ob 12:00  

2. avgusta se bodo mladi spet družili v Termah 3000, saj Klub prekmurskih študentov pripravlja že 3. Fanke. Športno-zabavna prireditev se bo pričela ob 10. uri s turnirjema v odbojki na mivki, nogometu na milnici ter druženjem na bazenih po bistveno nižji ceni vstopnic za mlade. Nadaljevala se bo z zanimivimi tekmovalnimi igrami, zaključila pa s koncertnim delom, kjer bodo nastopili Elemental, Emancipation band, DJ Berti in DJ Popi.


Fanke predstavljajo športno-zabavno prireditev, ki jo je lansko leto obiskalo čez 500 mladih. Glede na odličen odziv Klub prekmurskih študentov dogodek organizira že tretje leto, in sicer 2. avgusta 2014 v Termah 3000 v Moravskih Toplicah. Fanke se bodo pričele ob 10. uri, ko bo potekal turnir v odbojki na mivki in nogometu na milnici, mladi pa se bodo lahko družili in kopali po bistveno nižjih cenah kot sicer. KPŠ pripravlja tudi pester animacijski program ter večerni koncertni del, ki se bo pričel ob 20. uri. Nastopili bosta glasbeni skupini Elemental in Emancipation band, tekom dneva pa bosta za odlično vzdušje poskrbela DJ Berti in DJ Popi.

Ekipe trojk se lahko na turnir prijavijo na elektronskem naslovu info@kps.si.

Vstopnice za Fanke bo mogoče kupiti na dan dogodka pred zimskim vhodom v Terme 3000. Obiskovalcem bodo na voljo tri vrste vstopnic, in sicer:

-       celodnevna vstopnica – 10 EUR (vključuje celodnevni vstop v bazenski kompleks, obrok hrane, eno pijačo ter vstop v koncertni del),

-       popoldanska vstopnica – 5 EUR (vključuje vstop v bazenski kompleks od 12. ure naprej ter vstop v koncertni del),

-       večerna vstopnica – 3 EUR (vključuje vstop v koncertni del od 20. ure naprej ter eno pijačo).

Organiziran bo tudi avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota – Moravske Toplice – Murska Sobota.

 

Fotografije z lanskoletne večerne zabave na Fankah si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.