https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: S starodobnimi vojaškimi vozili so se podali na izlet po Pomurju

Murska Sobota, 29.06.2014 ob 10:00  

Pred murskosoboškim BTC-jem so se v soboto dopoldne zbrali ljubitelji starodobnih vojaških vozil. Obiskovalci so si njihova vozila lahko ogledali, nato pa so se podali na izlet po Pomurju.

Sedaj že tradicionalno srečanje, šesto po vrsti, je organiziral Jeep klub Veterani Murska Sobota. Vozila, ki izvirajo iz časa druge svetovne vojne so originalno restavrirana, udeleženci pa bili večinoma oblečeni v vojaške uniforme iz časa druge svetovne vojne. Predsednik društva Štefan Jančarič je poudaril, da so letošnje srečanje posvetili preminulemu soustanovitelju kluba, Jožetu Gombošiju. 

Preko Mure so se podali na dvodnevni izlet, v Križevce pri Ljutomeru, Ljutomer, Jeruzalemske gorice in se potepali po Prlekiji. Ogledali so si še Svetinje in Veržej, kjer so tudi prenočili. V povratku proti Rakičanu, kjer so srečanje zaključili, pa so se ustavili še v Termah Banovci in Ižakovcih.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.