https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ameriški avtomobili in lepotice na ogled v Sv. Martinu na Muri

Sv. Martin na Muri, 03.07.2014 ob 8:00  

Minuli vikend je na Sv. Martinu ob Muri na Hrvaškem potekal že 6. Festival ameriških avtomobilov imenovan »TrashNBurn festival« ter rock and roll festival. Dogodek je potekal dva dni in sicer v petek in soboto.


Prireditve se je udeležilo veliko število ljubiteljev ameriških avtomobilov iz Hravaške, Slovenije, Avstrije, Madžarske in drugih držav.

 

Ob predstavitvi ameriških avtomobilov so obiskovalci lahko fotografirali avtomobile skupaj z lepoticami, organizirali so foto tekmovanje z izborom najboljših fotografij festivala, tombolo, možnost tetoviranja in stand-up nastope. Pripravili pa so še zelo pester in zanimiv glasbeni program v katerem so nastopale različne domače in tuje skupine.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2014 ob 8:48 Stewen gost

      LEPOTICE - Škoda, da sem o veličastnem dogoku pri Sv. Martinu zvedel šele sedaj, ko je mimo. Zelo se zanimam za preobrazbo starih avtomobilov nove lepotce, menda pa je mogoče tudi staro babo preobraziti v greha vredno babnico. Sicer pa je bil v času lepotcev in lepotic tudi spust murskih ladij, zadeva, v kateri nimamo sreče. Je pa res, da se na turistični kmetiji Goričanec zaporedoma nekaj dogaja, zato veliko gostovtudi iz Slovenije. Na Hotizi je meddržavni prehod, kjer lahko prestopate s propustnico, lahko pa greste če tudi z osebno, vendar je treba plačati okrog 1 evro za turistično propustnico.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. porabje
      04.07.2014 ob 9:01 porabje

      Huhuhu, kakše lejpe dekline, predsejn tista z ridečimi kratkimi lačami :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.07.2014 ob 9:51 međimurec gost

      Vse jih trbej nabiti na kurac !!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.07.2014 ob 12:06 Magnumopus gost

      Cute...cars:) http://magnumopus.manifo.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.08.2014 ob 14:22 - Misice gost

      Ka nemo nikdar docakala, ka se bojo okoli avtov zvijali moski lepotci ? Ka nega niti enoga postenega dedca za pogledati ? Moski ka nemate jajc za to, samo z jezikom motati znate !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.08.2014 ob 14:32 - Majcken gost

      Hej Medzimurec taksne te niti povohale ne bi, kaj sele se nabijale na tenkoga in malega tvojega mezinca. Ocitno ti je romantika obrnila hrbet ali pa si se devicnik in ne ves kak to gre

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.