https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: 13. spominski pohod ob meji

Gornja Radgona, Radenci, 04.07.2014 ob 10:00  

V četrtek je potekal 13. spominski pohod ob meji od Gornje Radgone do Radenec. Dogodka se je udeležila tudi Slovenska vojska s častno stražo, ki je izvedla desetminutno predstavitev svojih veščin. 


V čast vojakom v osamosvojitveni vojni so v četrtek veterani Gornje Radgone in pohodniki izvedli pohod od Gornje Radgone do Radenec. Zbirališče je bilo pri spomeniku ´Nikoli več´ v Gornji Radgoni. Pot je pohodnike vodila ob reki Muri do Radenec, kjer jih je čakal bogat kulturni program, v katerem so nastopili pihalni orkester Slovenske vojske, predstava častne straže Slovenske vojske, poklon padlim borcem s položitvijo venca na spomenik in na koncu še pogostitev na terasi hotela Radin, kjer so si obiskovalci in pohodniki privoščili golaž in pijačo. Dogodka sta se udeležila tudi Zoran Janković in poslanec Branko Ficko.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.07.2014 ob 13:33 Pfg+ gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.07.2014 ob 13:50 gost

      Lepe slike samo škoda ka tekst ne odgovarja. Nega guča o slavnostnem govorniku polkovniku Francu Koračinu pa o več praporščakih. Piše samo o g. Jankovići...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.