https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Raziskava: V parlament šest strank, brez Bratuškove in Jankovića

04.07.2014 ob 8:10  

Po rezultatih javnomnenjske ankete, ki jih je izvedla agencija Ninamedia, si bo poslanske stolčke v državnem zboru razdelilo šest strank. Največji delež naj bi pripadel Stranki Mira Cerarja.


Poleg SMC, ki naj bi na predčasnih parlamentarnih volitvah po napovedih ankete dobila 16,4 odstotka glasov volilcev, naj bi v parlament vstopile tudi SDS s 15,1 odstotki glasov, DeSUS s 5,1 odstotki glasov, SD, ki so ji anketiranci namenili 3,6 odstotkov glasov, NSi z 2,5 odstotki in SLS z 1,8 odstotki glasov vprašanih.

Foto: delo.si

Za Zavezništvo Alenke Bratušek se je odločilo 1,5 odstotkov anketirancev, za PS pa 1,4 odstotkov, poroča Delo.si. Združena levica bi po tej raziskavi dobila 0,9 odstotkov, DL 0,2 odstotka, Šoltesovo Verjamem pa ne bi podprlo skoraj nič odstotkov vprašanih. Neopredeljenih volivcev je bilo ob merjenju javnega mnenja 32,2 odstotka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.07.2014 ob 8:44 Stewen gost

      ALENKA - Prav nič ne verjamem obljubam predstavnikom strank, pri meni šteje le tisto, kar vidim - žensko lepoto. Ne pozabimo na Katarino Kresal, Alenko Bratušek in našo Jasmino Opec in še katero drugo lepotico, ki se bo z našo pomočjo (glasovi) prebila v parlament. Tudi Eva Irgl je lepa na pogled in vselej korak pred modo. Vidite, da nisem (pri)stranski. Zanimivo: ustanavljajo različne stranke, nobena pa ni povsem ženska. Ker bodo izvoljene "moje izbranke", bo v naslednjem obdobju 3. program TVS bolj gledljiv. Če se kdo z mojim razmišljanjem, predlogi, izvolitvijo ne strinja, naj dvigne roko!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.07.2014 ob 10:16 smrkci gost

      V parlament si ne zasluži niti ena stranka,ker vse stranke do sedaj samo lažejo in nič ne naredijo.Prvo kaj je treba narediti v Sloveniji je treba spremeniti zakonodajo,da bomo pred zakonom vsi isti in potem volitve.Dokler nebo pravične zakonodaje,so volitve zaman,kot že 23 let.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.07.2014 ob 12:00 Štef gost

      Moj glas na teh volitvah gre SDS-u, edina resna in odgovorna stranka s konkretnim programom.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.07.2014 ob 16:51 prdonja gost

      Ge bom pa dal svoj glas NSi, zatou, ka je Laura žigert daleč najlepša babura naokooli. Zna mogouče što, či ma resnoga pojba? Če nej, ge se priporoučam. Laura kiss for you!!!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.07.2014 ob 16:07 nikoga gost

      Največ ,bi verjetno pridobili s sto procentnim bojkotom volitev,ker je to vse larifari,kar obljubljajo vsi poprek,skoraj vsi so že imeli priložnost ,da se iskažejo in naredijo kaj dobrega za ljudi,ne pa samo crpanje naroda,,tudi novi obrazi so prinesli nova razočaranja,in kmalu po volitvah se izkaže ,da so vsi isti,za nič!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. luteran
      09.07.2014 ob 1:14 luteran

      SDS - ka ste čisto nouri?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.07.2014 ob 23:31 luteran gost

      Volite številko 1 + 0 = 10, torej 10, ka de te še najbougše!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. miroslaw
      10.07.2014 ob 10:20 miroslaw

      Omeniti bi bili vredno tudi piratsko stranko!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.05.2015 ob 20:07 Kata gost

      Laura Žigart najlepša babura??.. Pa ka ti je gost-prdonja?!.. Mislin ka še tij prave pa lejpe ženske nejsi vido

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.